Çözüldü✓ BU OLED NASIL ALINIR MI

Mpg272urx ve 272up aynı paneli kullanıyor. MPG ile aynı monitör zaten bir kaç özelliği çıkardılar mag diye satıyorlar. MPG incelemeleri mag olan içinde geçerli.
Sitesinde tandem yazıyor elmb 3 falan bunlar çok önemli mi?

Sitesinde tandem yazıyor elmb 3 falan bunlar çok önemli mi?
Elmb Asusun pazarladığı BFI teknolojisi. MSI da genellikle mprt diye geçiyor. Olsa iyi olur ama zaten parlaklığı düşürdüğü için yüksek parlaklığa sahip istisna modeller haricinde kullanmak ekranın loş gözükmesine sebep oluyor. Yani olsa iyi olur ama daha önemli şeyler var. Kullandığı panel mesela en önemli unsur. Mpg272urx ve mag272up x24 4.nesil Penta Tandem paneli kullanıyor.

inşallah ne diyim 1080 p cs görmekten sıkıldım artık 4k istiyom o kadar farkvarmı birde oled yanıyormuş doğrumu @Tayfunns
Yanıyor ama güncel modeller kısa-orta vade de kolay kolay yanmaz. Tandem qd oled alırsan 5 sene götüreceğini düşünüyorum. Daha fazlasını götürür mü meçhul onu ilerleyen zamanlarda görürüz. Ama 5 götüreceğin eminim istisna örnekler olacaktır ama normal kullanımda götürür.

Yanıyor ama güncel modeller kısa-orta vade de kolay kolay yanmaz. Tandem qd oled alırsan 5 sene götüreceğini düşünüyorum. Daha fazlasını götürür mü meçhul onu ilerleyen zamanlarda görürüz. Ama 5 götüreceğin eminim istisna örnekler olacaktır ama normal kullanımda götürür.
anladım teşekkürler

Geri