BU PARÇALAR 1080P OLUR MU?

En iyi görüntü kalitesi genelde IPS monitörlerde verilir. Bence oled almayın. Paranıza yazık olur. İnsanlık hali her türlü bir şekilde açık falan unutursunuz yanar gider.

yine rahatsız edicem ama 24 inç 2k monitör gelmiş :) sence alınır mı bu pek bilgim yok

yine rahatsız edicem ama 24 inç 2k monitör gelmiş :) sence alınır mı bu pek bilgim yok
Estağfurullah hocam. 24 inç monitör hiçbir şekilde alınmaz artık. Ayrıca o fiyat aşırı fazla.

En iyi görüntü kalitesi genelde IPS monitörlerde verilir. Bence oled almayın. Paranıza yazık olur. İnsanlık hali her türlü bir şekilde açık falan unutursunuz yanar gider.
oled bir ayrı ya eğer dikkat edecekseniz alın bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok öyle illa 1080p de kullanıcam diye değil öyle de kullanılabilir mi diye öğrenmek istedim sadece
ben 9070 xtyi 1080p 60 hzde kullandım neden kullanılmasın

oled bir ayrı ya eğer dikkat edecekseniz alın bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben 9070 xtyi 1080p 60 hzde kullandım neden kullanılmasın
bir de 2k monitörüm henüz yok ondan sormuştum olur mu diye :) oled konusu da evet ayrı ama çok sıkıntıları var ve çok pahalı bu kadar fiyat olmasa yine düşünülebilirdi aslında bu sıkıntılara rağmen

bir de 2k monitörüm henüz yok ondan sormuştum olur mu diye :) oled konusu da evet ayrı ama çok sıkıntıları var ve çok pahalı bu kadar fiyat olmasa yine düşünülebilirdi aslında bu sıkıntılara rağmen
ben aldım nasıl olsa hem tıp okuduğum için az oynarım hem dikkat ederim diye şimdilik memnunum geçici burn in bile yaşamadım

Oled al 1080p alınmaz. Görüntü kalitesi çok iyi oluyor.
2684.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,909
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri