Neler Yeni

Bu pazarlama yöntemine sakın kanmayın!!

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
ünlü bir satış firmasında (isim marka vermeyeceğim) kampanya başlatmışlar. 2. ürün 1tl kampanyası. yani bu ürünü 600tlye 2 tane alabiliyorsunuz ne kadar güzel değil mi? tanesi 600tl iken 2 tane alıyorum 1 tanesi bedava geliyor hahaha. hem de bir tane değil onlarca kıyafette var bu kampanya, aslında hiçte öyle değil abicim... gördüğünüz gibi 600tlye satılan satış sayfası bir diğer satış sayfasında yarı fiyatına satılıyor. yani 2 al 1 öde kampanyası tamamen kumpastan ibaret. insanlar tongaya düşsün diye yapıılyor bunlar hep. ikinciyi bedavaya aldım sanıyorsunuz ama aslında diğer sayfalarda zaten yarı fiyatına satılıyor bu ürünler. sizden ricam bu tür indirimler gördüğünüzde direkt burada paylaşmak veya direkt gidip satın almak yerine önce görseli veya ürünün ismini google'da aratın diğer sayfaların sattığı fiyatlara da bir göz atın. bu tür taktiklere düşmeyin

Ekler

• 1739308700216.png
    1739308700216.png
    144.1 KB · Hit: 74

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Böyle bir sey olmasaydi kâr edilmesi imkansiz olurdu. 3 Al 2 Öde kampanyalari da ayni. 2 ürünün fiyati aslinda 3 ürüne eşit.

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok bazen gerçekten yapanlar oluyor popülariteyi artırmak için onu da yakalarsan

CharlesPolat

80+ Bronze
ünlü bir satış firmasında (isim marka vermeyeceğim) kampanya başlatmışlar. 2. ürün 1tl kampanyası. yani bu ürünü 600tlye 2 tane alabiliyorsunuz ne kadar güzel değil mi? tanesi 600tl iken 2 tane alıyorum 1 tanesi bedava geliyor hahaha. hem de bir tane değil onlarca kıyafette var bu kampanya, aslında hiçte öyle değil abicim... gördüğünüz gibi 600tlye satılan satış sayfası bir diğer satış sayfasında yarı fiyatına satılıyor. yani 2 al 1 öde kampanyası tamamen kumpastan ibaret. insanlar tongaya düşsün diye yapıılyor bunlar hep. ikinciyi bedavaya aldım sanıyorsunuz ama aslında diğer sayfalarda zaten yarı fiyatına satılıyor bu ürünler. sizden ricam bu tür indirimler gördüğünüzde direkt burada paylaşmak veya direkt gidip satın almak yerine önce görseli veya ürünün ismini google'da aratın diğer sayfaların sattığı fiyatlara da bir göz atın. bu tür taktiklere düşmeyin
Yani hocam bunu ilk kez anlamış gibi yazman tuhaf sence bir marka neden zararına satsın ki zaten çok mu düşünüyor bizleri bir karı var ki yapıyor bunu düşünmek zor da olmamak gerek

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani hocam bunu ilk kez anlamış gibi yazman tuhaf sence bir marka neden zararına satsın ki zaten çok mu düşünüyor bizleri bir karı var ki yapıyor bunu düşünmek zor da olmamak gerek
nadiren de olsa 2 ürünü 1 fiyatına veren satıcılar çok gördüm. bunları da onlar gibi sanmasınlar diye yazdım zeki kardeşim

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,622
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Ne indirimi arkadaş anasını avradını satayım tamamen algı operasyonu