D dir o E olsa duramazsın.
Kullanılabilir.ZM650 2070 Super’li sistemde kullanılabilir mi?
Seasonic Core GM-650 modeli hakkında küçük bir araştırma yaptım ve bu Seasonic'in Core serisinde üç farklı modelleme olduğunu gördüm.
Bunlardan GX serisi full modüler, GM serisi yarı modüler ve GC serisi de kablolu yapıda geliyor. Seasonic bu adlandırmaları tamamen kablo yapısına göre yapmış. Ülkemizde GM ve GC serisi bulunuyor sanırım.Fakat aralarındaki fiyat farkı çok fazla.
Linkleri incelediğimde iki PSU'nun da tüm değerleri aynı. Bu sebeple Seasonic Core GC-650 modelinin de Tier list A'da bulunması gerekmez mi ?
İç kapasitörlerini karşılaştıracak yer bulamadım ama Seasonic'in sitesindeki açıklama şu :Tek fark korumalar, 12V gücü olmayabiliyor.
İç yapı, kapasitör, bobinler. Bunlar asıl fark yapan şeyler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabi tam modüler, yarı modüler olması büyük etkenler.
İç kapasitörlerini karşılaştıracak yer bulamadım ama Seasonic'in sitesindeki açıklama şu :
''The 80 PLUS® Gold certified CORE Series comes in all three cabling setups, including the fully modular CORE GX, semi-modular CORE GM, and lastly the fixed-cabled CORE GC.''
Eğer tek farkı kablolamadan ibaretse A tier list'e eklenebilir.
Şimdi gördüm. Neyse hocam madem bu kadar psu araştırmışsınız soru sormadan olmaz. Tek OLED ekranlı psu asus muVar zaten.
Aynen modüler çok önemli bi özellik mesela ARGB li 24pin anakart kablosu takacaksın modüler olması lazım.Modüler olması önemli bir detay, aynı olsalar bile modüler olmaması yüzünden A seviyeyi hak etmez bence.
Ayrıca fiyatı bana düşük geldi.
https://www.teknobiyotik.com/seasonic-core-gc-650-650w-80plus-gold-atx-guc-kaynagi-ssr-650lc.html 740 TL, 650W a seviye zor biraz.
Verimlilik bakımından güzel bir PSU fiyatına göre. 712₺'ye kadar buldum alışveriş sitelerinde. Bu fiyatta baya f/p gibi duruyor.Modüler olması önemli bir detay, aynı olsalar bile modüler olmaması yüzünden A seviyeyi hak etmez bence.
Ayrıca fiyatı bana düşük geldi.
https://www.teknobiyotik.com/seasonic-core-gc-650-650w-80plus-gold-atx-guc-kaynagi-ssr-650lc.html 740 TL, 650W a seviye zor biraz.