Neler Yeni

Bu pcyi topladım iyi midir

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Temel Çolakoğlu
Alınmaz hocam onun yerine şuna bakarsın öyle bir sistem alıp böyle bir psuya emanet etmek hata olur

nzxt 750 w psu var 2100e onu niye alma dedin

canomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Can Ömer
Sistemden anlamadığın daha buradan belli parçaların kalitesini dahi bilmiyorsun hocam o yüzden burda gelip saçma bir şekilde öneri yapma lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Matx akvarum kasa önermem hocam gerek yok ileri de bütçe biriktirip daha iyi bir şeye geçebilirsin çok daha iyi olur
Ya hocam gözünü seveyim böyle mi yapalım şimdi? Karşındaki adam gömülü yazılım mühendisi, VRM kalitesini, kapasitör kalitesini sen mi bana öğreteceksin? Eyw pc toplama tecrüben fazladır, bir çok sistem elinden geçmiştir de bilip bilmeden yorum yapan ben değilim burada.

PC toplamayı girip en ucuz parçaları seçip seçip saymamı falan mı bekliyorsun. Oturup belkide aylarca en iyi parçayı arayıp indirim kovalayacaksın ki ortaya en iyisi çıksın. Üslup lütfen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
GrkemyGorkem
peki hocam hangi kasayı seçmem gerekiyor sıvı soğutma ucuz diye ekledim almam sıvı soğutma indirimde 7800xt gelirse alıcam 17 18e
O işlemciye thermalright peerless assassin 120 alsan yeter. Yada git phantom spirit 120 se al ama sıvı sogutucu alma. Gereksiz. 2k oyunculuk için 7700xt de olur ama 7800xt çok daha iyi olur. Anakart harbi abartı olmuş. Anakart kısılırsa daha çok para elde kalır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Temel Çolakoğlu
O işlemciye thermalright peerless assassin 120 alsan yeter. Yada git phantom spirit 120 se al ama sıvı sogutucu alma. Gereksiz. 2k oyunculuk için 7700xt de olur ama 7800xt çok daha iyi olur. Anakart harbi abartı olmuş. Anakart kısılırsa daha çok para elde kalır.
stok kullansam sıkıntı çıkar mı 1 2 aya da biriktirir sıvı soğutma çakarım ilerde yeni nesilee fln geçersem yeni almaya uğraşMAM

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,296
Üyeler
161,026
Son üye
XSaikaTR
Top Bottom