Muhtemelen prizde bakır kablo var. Superonline ekibi gelip kablo çekip ayarlıyor onuEvimde resimdeki gibi prizler var. Bina 15 yıllık. İnternet altyapım süperonline 1000 mbps fiber destekliyor. Bu prizlerden bu bağlantıyı sağlayabilir miyim?
Teşekkür ederimMuhtemelen prizde bakır kablo var. Superonline ekibi gelip kablo çekip ayarlıyor onu
Alamazsın kardeşim cam fiber kablo olması gerekiyor 1000 mbps içinEvimde resimdeki gibi prizler var. Bina 15 yıllık. İnternet altyapım süperonline 1000 mbps fiber destekliyor. Bu prizlerden bu bağlantıyı sağlayabilir miyim?
aşağıdan fiber kablo çekerse?Alamazsın kardeşim cam fiber kablo olması gerekiyor 1000 mbps için
Sana tavsiyem 1000 mbps altyapı var ise Türk telekoma geç yüksek hızlarda daha garanti olur senin için çünkü onun için özel modem getiriyorlaraşağıdan fiber kablo çekerse?
süperonline 1000 altyapı vardır türktelekom yoktur varsa türknet geç yoksa süperonline gayet kaliteli ücretsiz modem 1000mbps 350tl 1yıl taahütlü sorun olduğunda gün içinde gelip çözüyorlarSana tavsiyem 1000 mbps altyapı var ise Türk telekoma geç yüksek hızlarda daha garanti olur senin için çünkü onun için özel modem getiriyorlar
türknet ve türktelekom vdsl var, superonline fiber vardı başvurdum fakat prizi görünce nasıl olacak diye düşündüm. Kablo çekerlerse ekstra ücret alırlar mı?süperonline 1000 altyapı vardır türktelekom yoktur varsa türknet geç yoksa süperonline gayet kaliteli ücretsiz modem 1000mbps 350tl 1yıl taahütlü sorun olduğunda gün içinde gelip çözüyorlar
Kardeşim türktelekomun altyapısını kullanıyor hepsi. Türk Telekom harici kablo çeken kurum yada kuruluş yok Türkiye'de bizzat ben çalışanım zaten o yüzden bir hızın herhangi bir sağlayıcıda olupta Türk telekomda olmaması imkansız. Geçen gün ben hız arttırımı yaptım müşteri net 1000 mbps aldı mesela. Ben de evimde 3 mbps kullanıyorum hayat iştesüperonline 1000 altyapı vardır türktelekom yoktur varsa türknet geç yoksa süperonline gayet kaliteli ücretsiz modem 1000mbps 350tl 1yıl taahütlü sorun olduğunda gün içinde gelip çözüyorlar
Fiberin 2 türü var 1 binaya kadar fiber 2 eve kadar fiber bu eve kadar olan 1000 destekliyor binaya kadar olan ise standart fiber nettürknet ve türktelekom vdsl var, superonline fiber vardı başvurdum fakat prizi görünce nasıl olacak diye düşündüm. Kablo çekerlerse ekstra ücret alırlar mı?
Ozaman süperonline binaya çekiyor sadece çünkü türknet altyapı başvurusu yaptım gelmedi türktelekom 94mbps süperonline 1000 3 altyapı var diye biliyorum süperonline türktelekom ve kablonetKardeşim türktelekomun altyapısını kullanıyor hepsi. Türk Telekom harici kablo çeken kurum yada kuruluş yok Türkiye'de bizzat ben çalışanım zaten o yüzden bir hızın herhangi bir sağlayıcıda olupta Türk telekomda olmaması imkansız. Geçen gün ben hız arttırımı yaptım müşteri net 1000 mbps aldı mesela. Ben de evimde 3 mbps kullanıyorum hayat işte
Yok kardeşim piyasadaki bütün altyapı türk Telekom tarafından döşeniyor diğerleri sadece sağlayıcı şirket. Tabi üye sayılarına göre farklı fiyat politikası uygulayabilirler şimdi TT Yi düşün kaç abone var ve bu altyapı maliyetleri nekadar o yüzden diğerlerinden bir tık pahalı oluyor neyazıkkiOzaman süperonline binaya çekiyor sadece çünkü türknet altyapı başvurusu yaptım gelmedi türktelekom 94mbps süperonline 1000 3 altyapı var diye biliyorum süperonline türktelekom ve kablonet
Türk Telekomun sadece adsl altyapısını kullanıyor diye biliyorum kendine ait fiber altyapısı var yanlışım varsa bilmiyorum bu arada bi talimat verde türktelekom 1000mbps döşesin binaya kazdılar yolu binaya çekmedilerYok kardeşim piyasadaki bütün altyapı türk Telekom tarafından döşeniyor diğerleri sadece sağlayıcı şirket. Tabi üye sayılarına göre farklı fiyat politikası uygulayabilirler şimdi TT Yi düşün kaç abone var ve bu altyapı maliyetleri nekadar o yüzden diğerlerinden bir tık pahalı oluyor neyazıkki