Neler Yeni

Yardım Bu psu’yu lehimleyebilir miyim

doğan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Önder Doğan Şengül
Resimdeki gibi soketi koptu ama hangi kabloyu nasıl lehimlemeliyim bilmiyorum yada yapabilir miyim yardımcı olur musunuz

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1 MB · Hit: 59

ahmetim_64

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Ahmet Karagöz
Facebook
albay6464
Bence Bu İşi Bilen Birisine Götür Yani Tamirciye Kendin Yapmaya Kalkarsan Patlatır Zarar Gördürürsün.

ysfates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Yusuf Ateş
Merhaba;

Elektronik bilginiz var ise gayet basit, lakin yazdığınız yazıda pek bilgi sahibi değilsiniz. Hiç uğraşmayın, kötü sonuçlar elde edersiniz.

emmi

80+
Bence Bu İşi Bilen Birisine Götür Yani Tamirciye Kendin Yapmaya Kalkarsan Patlatır Zarar Gördürürsün.
Merhaba , Yanılmıyorsam Siyah-Beyaz Olan Faz-Nötr Sağ Sol Olacak.
Toprak'ta Zaten Bildiğimiz Üzere Sar-Yeşil Kablo'da Ortadaki Pin'e Lehimlenecek.

ysfates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Yusuf Ateş
Merhaba , Yanılmıyorsam Siyah-Beyaz Olan Faz-Nötr Sağ Sol Olacak.
Toprak'ta Zaten Bildiğimiz Üzere Sar-Yeşil Kablo'da Ortadaki Pin'e Lehimlenecek.
Merhaba;

Verdiğiniz bilgide bile emin değilsiniz, "Yanılmıyorsam" ile başlıyor, Elektrik işi şakaya gelmez arkadaşlar, yanlış seçimler kötü sonuçlar doğurur.

emmi

80+
Merhaba;

Verdiğiniz bilgide bile emin değilsiniz, "Yanılmıyorsam" ile başlıyor, Elektrik işi şakaya gelmez arkadaşlar, yanlış seçimler kötü sonuçlar doğurur.
Pardon , Ama Emin Olmamakla-Yanılmamak Arasında Bariz Fark Vardır.
Öyle Yazmamanın Sebebi..;
Resimde 3 Kablo Var 1'i Ortaya Diğer 2'si De Sağ ve Sol Olacak Şekilde Paylaştırılabilir.
Ki Resimde Görülen PSU Eski Bir Psu 220V Giriş 220V Çıkış Yani Hem Monitör İçin Hem Kasa İçin 220 Gerilimi Mevcut.
Aynı Kabloların Aşağıdaki 220v Geriliminin Çıkış Soketinede Lehimli Olması Kaçınılmaz.
Ha Bilgisi Olmayan Biri , Konu Başlığına PSU'yu Lehimleyebilir Miyim Diye Yazmaz.
Bilgisi Vardır Ki , Yazmış.
Yani Çok Çok Patlar Gider. ;)
Fakat Verdiğim Bilgiden Dolayı Bir Sıkıntı Yaşamayacağından Eminim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Çağrı köseler
Instagram
Lexon_cs
Steam
Lexon"
Resimdeki gibi soketi koptu ama hangi kabloyu nasıl lehimlemeliyim bilmiyorum yada yapabilir miyim yardımcı olur musunuz
Lütfen böyle bir şey denemeyin. Çok teğlikelidir. ❤️

ysfates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Yusuf Ateş
Pardon , Ama Emin Olmamakla-Yanılmamak Arasında Bariz Fark Vardır.
Öyle Yazmamanın Sebebi..;
Resimde 3 Kablo Var 1'i Ortaya Diğer 2'si De Sağ ve Sol Olacak Şekilde Paylaştırılabilir.
Ki Resimde Görülen PSU Eski Bir Psu 220V Giriş 220V Çıkış Yani Hem Monitör İçin Hem Kasa İçin 220 Gerilimi Mevcut.
Aynı Kabloların Aşağıdaki 220v Geriliminin Çıkış Soketinede Lehimli Olması Kaçınılmaz.
Ha Bilgisi Olmayan Biri , Konu Başlığına PSU'yu Lehimleyebilir Miyim Diye Yazmaz.
Bilgisi Vardır Ki , Yazmış.
Yani Çok Çok Patlar Gider. ;)
Fakat Verdiğim Bilgiden Dolayı Bir Sıkıntı Yaşamayacağından Eminim.

Pardon Merhaba;

Tartışma konusu olarak devam ettirmiyorum, Ben emin olmamak diye cümle kurmadım, karşımızdaki kişinin neyi ne kadar bildiğini bilmediğimiz için riskli olaylardan uzak durması gerektiğini söylüyoruz.

Siz yanılmıyorsam diyorsunuz demek ki yanılabilirsiniz, Verdiğiniz bilgi doğru bile olsa ki (elektrik elektronik bilgim var) Çok çok patlar gider demek insan hayatını ciddiye almadığınız gösterir. Uzun lafın kısası Lütfen önce doğru sağlıklı ve temiz bilgi.

emmi

80+
Pardon Merhaba;

Tartışma konusu olarak devam ettirmiyorum, Ben emin olmamak diye cümle kurmadım, karşımızdaki kişinin neyi ne kadar bildiğini bilmediğimiz için riskli olaylardan uzak durması gerektiğini söylüyoruz.

Siz yanılmıyorsam diyorsunuz demek ki yanılabilirsiniz, Verdiğiniz bilgi doğru bile olsa ki (elektrik elektronik bilgim var) Çok çok patlar gider demek insan hayatını ciddiye almadığınız gösterir. Uzun lafın kısası Lütfen önce doğru sağlıklı ve temiz bilgi.
Merhaba;

"Verdiğiniz bilgide bile emin değilsiniz " Diye Bir Cümle Kuran Bunu Neden Yazar..?"Tartışma konusu olarak devam ettirmiyorum, Ben emin olmamak diye cümle kurmadım "
Bunları Geçerekten Yazıyorum..;
Yüksek Gerilim Mi Var..?
Orada Elektirik Direğini Lehimleyebilir Miyim..?
Diye Sormuyor.
"İnsan Hayatını Ciddiye Almıyorsun"Derken..?
220 Volt Bir Faz-Nötr Yada Toprak-Nötr veya Faz-Toprak Çakışmasının Sonucunda Sigorta Atar En Fazla.
Başka Yazacak bir şey Kalmadı Galiba.
Saygılar...

inanc_cbn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
İnanç Çoban
Pek sağlıklı olacağını sanmam

Top Bottom