Çözüldü✓ Bu RTX 5080 Sistem Oyun İçin Uygun mudur ?

Kasa işlemciden pahalı :).
Kasayı sevdiysen al dostum. Yada benzer ekransız kasayı 4te1 fiyatına alıyorsun.

İşlemciyi daha iyi bir seri ile değiştir. Ssd yi 2x2 yap yada 4tb al. Depolama önemli artık 1tb az geliyor ve ilerleyen 1-2 yılda 2 tb bile az gelecektir.

70k verip ventus ekran kartı almak saçmalık

4k Full HD 🤣

troll konu. gördüğü ilk siteye girip özelleştirmelerden en yüksek fiyatlı ürünleri seçmiş dümdüz. zaten daha gta 6 bile çıkmamışken muhtemelen 20 yıl sonra çıkacak gta 7 yi açar mı başlığından ciddi olmadığı anlaşılıyor.

troll konu. gördüğü ilk siteye girip özelleştirmelerden en yüksek fiyatlı ürünleri seçmiş dümdüz. zaten daha gta 6 bile çıkmamışken muhtemelen 20 yıl sonra çıkacak gta 7 yi açar mı başlığından ciddi olmadığı anlaşılıyor.
alakası bile yok sadece konu başlığına öyle dendi hocam yoksa alacam yani türkiyede sanırım böyle bişey çok nadir olduğu için şaşırılıyor bilemedim

alakası bile yok sadece konu başlığına öyle dendi hocam yoksa alacam yani türkiyede sanırım böyle bişey çok nadir olduğu için şaşırılıyor bilemedim
Seçilen parçalardan dolayı öyle dediler

en üst seviye sistem toplayan çok oluyor iş vs için de senin topladığın sistem bu en pahalısıymış en iyisi budur herhalde diyip toplanmış bir sistem. 7-7.5k ya hayvan gibi 360mm sıvı soğutucu alabilirsin sen gidip 240mm almışsın. sadece 20k boş demir parçasına vermişsin gidip 7800x3d işlemci koymuşsun sisteme. kasaya o parayı vereceğine işlemciyi 9800x3d ye falan çekersin. görsel için midir marka takıntın mıdır orasını bilmem ama daha yüksek performanslısı her türlü toplanır.

HOCAM GAMİNG GEN YADA İTOPYADA DAHA UCUZUNU TOPLAYIN YARIN ALCAM
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GAMİNG GEN YADA İTOPYA DAN TOPLARSANIZ DİREK ALIRIM HOCAM DİĞERLERİ UZAK KALIR BANA
Niye bir firmaya bağlı kalıyorsunuz???
Boşuna para veriyorsunuz hepsini kendin tek tek al ve toplama bilmiyorum uğraşmamam diyorsan birine 1000 lira ver daha ucuza daha kaliteli topla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,342
Üyeler
185,713
Son üye
skriqy
Geri