Bu sistem alınır mı?

öneri varmı hocam
İşlemci olarak Ryzen 5 7500F ve ekran akrtı olarak RX 9060 XT 16GB versiyonlu sistemler öneririm. RX 9060 XT önerme sebebim tamamen FSR 4. RX 7000 serisinde de FSR 4 çalışabiliyor lakin FSR 3.1'in yaynında performansı rezalet durumda. AMD FSR 3.5 gibi bir şey çıkartabilirse RX 7000 serisi o zaman ciddi ciddi düşünülebilir bence.

İşlemci olarak Ryzen 5 7500F ve ekran akrtı olarak RX 9060 XT 16GB versiyonlu sistemler öneririm. RX 9060 XT önerme sebebim tamamen FSR 4. RX 7000 serisinde de FSR 4 çalışabiliyor lakin FSR 3.1'in yaynında performansı rezalet durumda. AMD FSR 3.5 gibi bir şey çıkartabilirse RX 7000 serisi o zaman ciddi ciddi düşünülebilir bence.
hocam tam o özellikleri anlamıyorum ya :D oynayayım gitsin kafasında alıyorum yani hikaye oyunu oynamıyorum ztn normal fps

hocam tam o özellikleri anlamıyorum ya :D oynayayım gitsin kafasında alıyorum yani hikaye oyunu oynamıyorum ztn normal fps
Bunlar sistem özellikleri değil, sistem bileşenleri. Bir bilgisayar alacaksanız bunlar bilmek zorundasınız. Diğer türlü çok kolay kazıklanabilirsiniz. Sistemin isminde 7500F ve RX 9060 XT 16GB yazmasına dikkat edin yeter. En son kararı sizin vermeniz gerektiği için direkt olarak link paylaşmıyorum ki bilgisayar toplamanın, seçmenin en iyi tarafını kaçırmayın.

aga şöyle bir şey buldum nvidia şartın yoksa ki bu bütçede olmasın bence bu ekran kartı çok daha güçlü

aga şöyle bir şey buldum nvidia şartın yoksa ki bu bütçede olmasın bence bu ekran kartı çok daha güçlü
Hikaye tabanlı oyunlar oynuyorsanız şiddetler RX 9000 serisi kart öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,481
Üyeler
184,170
Son üye
ftsasmaz
Geri