Linkini atar mısın fotoğraftan tam göremedim de.
Dostum psu ne önerebilirsin ? Ssd yi değiştireceğimSSD ve PSU değişmelisin
Ssd patroit brust bakabilirsinDostum psu ne önerebilirsin ? Ssd yi değiştireceğim
Verileriniz eşşeğe emanet edecek kadar değersiz değildir.JD SSD'ler genelde sorunlu oluyor zamanla hızları düşüyor falan, bunda sorun var mı bilmiyorum.
2x8 gb ram yap benceBu sistemi alacağım, alınır mı ? Üstüne aynı ramden bir tane daha alacağım zamanla upgrade edeceğim 2-3 yıl oyun için idare eder mi arkadaşlar ?
Aynı fiyata hem 3400G li hemde B450 anakarlı Hemde 8x2 Ramli sistem alabilirsin, attığın alınmaz pahalı.Bu sistemi alacağım, alınır mı ? Üstüne aynı ramden bir tane daha alacağım zamanla upgrade edeceğim 2-3 yıl oyun için idare eder mi arkadaşlar ?
@Apu Mühendisi kullanıyor ve 2200g ile 3200g arasında çok küçük farklar var 450tl vermeye gerek yok .Bence apu toplraken ne düşük işlemci olarak RYZEN 3 3200G olmalı. Yapabilirsen R3 3200G yap. İlerde ekran kartı alırken daha güçlü bir ekran kartına upgrade edebilirsin.
Anakartta tavsiyem b450 den yana. (OVERCLOCK ŞANSI FALAN VAR. VE OVERCLOCK DEMEK DAHA YÜKSEK FPS DEMEK)
Ve ek olarak ramini 8*2 yapana dek pek iyi bi oyun deneyimi yaşayamassın.
Sadece anakart işlemci ile 2000tl oluyor hocam 800tl'ye 8*2 ram psu ssd varsa söyleyinAynı fiyata hem 3400G li hemde B450 anakarlı Hemde 8x2 Ramli sistem alabilirsin, attığın alınmaz pahalı.