Ya kartla alsan gelecek mi korkusu + dolandırılma elden kartla yapsan daha kötü napacamHocam onların birde anlamsız bir egosu ve çokbilmişliği var sanki dünyayı kendi yaratmış gibi takılıyorlar.
Bir dükkan açıp rafa 2 tane bilgisayar parçası koyunca ne zannediyorlar kendilerini anlamıyorum.
Geçen bir arkadaşın ram frekansını düşürüp yükseltmek için para istemişlerdi.
İşi dolandırıcılığa da döküyor bazıları.
Ya esnaf ucuza yapıp pahalıya itelemek istiyo iştegörselde gameegle kasası neyse 5090 ekran kartına atx3.1 bağlantısını eklemeli mi yapmış ? ben mi yanlış gördüm
eski psulardan ise o 5090 yanar benden söylemesi![]()
Ayrıca garantisi de yok tek tek toplansa ben 5080 li sistem toplardımgörselde gameegle kasası neyse 5090 ekran kartına atx3.1 bağlantısını eklemeli mi yapmış ? ben mi yanlış gördüm
eski psulardan ise o 5090 yanar benden söylemesi![]()
ben 230k bütçe de hazır sistem almazdım.Ya kartla alsan gelecek mi korkusu + dolandırılma elden kartla yapsan daha kötü napacam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya esnaf ucuza yapıp pahalıya itelemek istiyo işte
Ayrıca garantisi de yok tek tek toplansa ben 5080 li sistem toplardım
Valla ben formatı bile beleşe yapıyom temizliği bile bi hava tutuyom.ne olcak diyomHocam onların birde anlamsız bir egosu ve çokbilmişliği var sanki dünyayı kendi yaratmış gibi takılıyorlar.
Bir dükkan açıp rafa 2 tane bilgisayar parçası koyunca ne zannediyorlar kendilerini anlamıyorum.
Böyle laflarının aksine bir şey diyince öyle bir kin.ve nefret dolu bakışları vardır kiHocam onların birde anlamsız bir egosu ve çokbilmişliği var sanki dünyayı kendi yaratmış gibi takılıyorlar.
Hemde nasıl bizzat biliyorum yerinde denendi onaylandıValla ben formatı bile beleşe yapıyom temizliği bile bi hava tutuyom.ne olcak diyom
Böyle laflarının aksine bir şey diyince öyle bir kin.ve nefret dolu bakışları vardır ki