ahlatliinsan
80+ Bronze
Yetecektir. Ama küçük bir bütçe artırabilirseniz ileride ugrade'ye uygun olması açısından 650w olanı alabilirsiniz.
Yeterlidir.B450M S2H
Gigabyte GeForce RTX 2060 Windforce OC
Kingston HyperX Fury 8x2 3200 Mhz
Ryzen 5 3500x
Kioxia Exceria 480 GB Sata SSD
Merhaba ben böyle bi sistem topladım.Yakın zamanda alacağım Bu sistem için Corsair spec-delta 550w almayı düşünüyorum sizce yetermi yada 800 TL civarlarında bu sistem iç.in güzel kasa varmıdır
Her şey TDP değil.rtx 2060 tdp si 160w
ve benim rx590 ım 175w ama ben 550w kullanıyorum yetiyor 2060 a mı yetmicek ??
rankerin şeklini beğenmwedim daha güzeli varsaPSU olarak
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.comKasa olarakAerocool 600W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP600) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Eco 600W 85+ Bronze 46A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran kartları...www.teknobiyotik.com
Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ben FSP ve Ranker tercih ederdim.
650 w olanı varsa bu kasanın onu alacağım o zamanYetecektir. Ama küçük bir bütçe artırabilirseniz ileride ugrade'ye uygun olması açısından 650w olanı alabilirsiniz.
rankerin şeklini beğenmwedim daha güzeli varsa
azıcık yakışıklı olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
650 w olanı varsa bu kasanın onu alacağım o zaman
Neye bakmalıyız başka?Her şey TDP değil.
oooooo güzelmiş buÇok yakışıklıdır kendisi.GAMEBOOSTER GB-L06B RGB Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
GAMEBOOSTER GB-L06B RGB Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-L06B ITOPYA'da.www.itopya.com
Monitörler hakkında bilgim yok.peki birde monitör olarak ne önerirsiniz yine çok pahalı bir şey olsun istemiyorum birisi bunu önermiş gayet sade güzel ve 75 hz benim işimi görür bu fiyatlarda daha iyisi varmıdır
Philips 23.8" 243V7QDSB-00 1920x1080 5MS IPS HDMI- (ciceksepeti.com)
Mesaj otomatik birleştirildi:
oooooo güzelmiş bu
TDP'ye göre güç tüketimi hesaplanmaz.Neye bakmalıyız başka?
bencede zaten oyunlarda çok iyi değilim 100000 hz de olsa yine 10 kill 40 ölme gideceğim için bu benim için yeterli gözüküyor üstelik full hdMonitörler hakkında bilgim yok.
IPS Panel olması avantajı fakat 5MS bir sorun yaratacağını düşünmüyorum.
Çok yakışıklıdır kendisi.GAMEBOOSTER GB-L06B RGB Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
GAMEBOOSTER GB-L06B RGB Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-L06B ITOPYA'da.www.itopya.com
Yakışıklı olsun demiş.
haydaaaaaaa neyse ben spec deltadan vazgeçmiyim en iyisi o