Neler Yeni

Bu Sisteme Ekipman Önerisi

Ali Kiraz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Kiraz
62 bin liraya bu sistemi buldum. Sizce nasıl? Yaptığım seçimlerde bir yanlışlık var mı?
Bilgisayarı wi-fi ile kullanacağım bunun için ne önerirsiniz?
8-10 bin liraya 2k monitör, 2 bin liraya klavye, 3 bin liraya kablosuz mouse (hafif) ve bir tane büyük mouse pad bir tane de ufak mouse pad lazım ne önerirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
62 bin liraya bu sistemi buldum. Sizce nasıl? Yaptığım seçimlerde bir yanlışlık var mı?
8-10 bin liraya 2k monitör, 2 bin liraya klavye, 3 bin liraya kablosuz mouse (hafif) ve bir tane büyük mouse pad bir tane de ufak mouse pad lazım ne önerirsiniz.

Çok pahalı geldi fakat şuan hazır sistem piyasasına hakim değilim ben ekipmanları önerip geçeyim:

Klavye Dareu EK75 RT Manyetik switch 2800 TL

Mouse ATK Blazing SKY X1 2899 TL

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
O

Oyun içinde 62k ya 4070s li bir sistem gereksiz pahalı. Değmez. Rx7800xt/rx7900gre olsa müq olurdu.

Ali Kiraz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Kiraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.tebilon.com/amd-7800x3d-msi-rtx-4070-super-gaming-x-slim-b650m-b-32gb-ram-1tb-ssd/ bu sistem daha iyi gibi hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemciyi 7800x3d yaparsanız bu var https://www.gaming.gen.tr/urun/4647...-sistem-tavsiyesi-star-wars-outlaws-hediyeli/ 4070ti superli sistem
Taksitle almam gerekiyor o yüzden gaming gen şart ve ikinci önerdiğiniz sistemde sadece işlemci değil ram, ssd ve power suply daha kötü bunları ekleyince çok pahalıya geliyo ki daha power suply attığım sistemdekinden çok aşağıda kalıyor.

Top Bottom