Neler Yeni

Çözüldü✓ Bu sisteme neler eklenebilir

Frontyra

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Metehan
Beyler bu sistemi düşünüyorum ilerde yeni parçaları yükseltebilirim sizdende tavsiye almak istiyorum ne eklenebilir falan diye birde soğutucuyu hava soğutucu alıcam thermalright peerless assassin hava soğutucu hakkında da bilginizi almak isterim
IMG_0723.jpeg

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,963
İsim
Mehmet Aslan
Beyler bu sistemi düşünüyorum ilerde yeni parçaları yükseltebilirim sizdende tavsiye almak istiyorum ne eklenebilir falan diye birde soğutucuyu hava soğutucu alıcam thermalright peerless assassin hava soğutucu hakkında da bilginizi almak isterim
Alıntıyı görüntüle
ssd TwinMOS xtreme modeli yapılabilir, 8000 lira daha bütçe arttırabilirsen 4070 ti süper de düşünülebilir.

Frontyra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Metehan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ssd TwinMOS xtreme modeli yapılabilir, 8000 lira daha bütçe arttırabilirsen 4070 ti süper de düşünülebilir.
Peki şuanda böyle ayarladığım sistem güzelmi bütçe konusunda artıramam şuanlık ama ilerde düşünüyorum uzun ömürlü ilerde parça değişimi yaparsam sıkıntı çıkmasın diye anakartı x670-p seçtim doğrumu yaptım bilmiyorum sizlerdende bilgi edinmek istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Twinmos xtreme yapabilirim

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,963
İsim
Mehmet Aslan
Peki şuanda böyle ayarladığım sistem güzelmi bütçe konusunda artıramam şuanlık ama ilerde düşünüyorum uzun ömürlü ilerde parça değişimi yaparsam sıkıntı çıkmasın diye anakartı x670-p seçtim doğrumu yaptım bilmiyorum sizlerdende bilgi edinmek istedim
var hocam 775 lira farkla. Onun dışında anakartı iyi düşünmüşsünüz, sistem güzel ama bence bir sıvı soğutma yakışırdı. Aynı kasa bendede var memnunum ama kasa fanlarının hızını ayarlayamıyorsun hep tam hızda çalışıyor, senin için sorunsa ayrı fan kiti alman gerekir ve ön panelinde toz filtresi yok yerde kullanacaksan ön panel bir tık hızlı tozlanıyor. Onun dışında 360 mm sıvı soğutma desteği falan güzel , camı ve sağ paneli temizlemek için açması çok kolay menteşeli.

Twinmos xtreme yapabilirim
hocam inno3d ekran kartı palitten daha serin çalışıyor onu söylemeyi unuttum bu sistemi de aynı şekilde özelleştirebilirsiniz isterseniz. Sizin keyfinize kalmış https://www.gamegaraj.com/urun/super-7000/

Son düzenleme:

fspdrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
ibrahim
7800X3D tarzında bir cpu takılmayacaksa ilerde anakart biraz abartı kaçmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Seymen Arda Eser
Hayırlı sahurlar kardeşlerim.

Frontyra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Metehan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayırlı sahurlar kardeşlerim.
Sana da hayırlı sahurlar kardeşim

var hocam 775 lira farkla. Onun dışında anakartı iyi düşünmüşsünüz, sistem güzel ama bence bir sıvı soğutma yakışırdı. Aynı kasa bendede var memnunum ama kasa fanlarının hızını ayarlayamıyorsun hep tam hızda çalışıyor, senin için sorunsa ayrı fan kiti alman gerekir ve ön panelinde toz filtresi yok yerde kullanacaksan ön panel bir tık hızlı tozlanıyor. Onun dışında 360 mm sıvı soğutma desteği falan güzel , camı ve sağ paneli temizlemek için açması çok kolay menteşeli.

hocam inno3d ekran kartı palitten daha serin çalışıyor onu söylemeyi unuttum bu sistemi de aynı şekilde özelleştirebilirsiniz isterseniz. Sizin keyfinize kalmış https://www.gamegaraj.com/urun/super-7000/
Sıvı soğutma olarak ne önerirsiniz

Honigfluss

80+ Bronze
1710218849423.png

Frontyra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Metehan

Frontyra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Metehan

Honigfluss

80+ Bronze
Önermeyenler genelde bios konusunda sıkıntı çıkıyor diyor

Sizin attığınız linkteki kasanın psu daha iyiymiş
Evet psu daha iyi ve aynı parçaları seçsen bile 300 tl daha ucuz. Bu arada soğutucu seçmeden alabilme opsiyonu gelmiş, soğutucuyu dışarıdan al daha uygun olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,064
Üyeler
166,478
Son üye
rox1n
Top Bottom