Plenks
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 168
Gerek yok hocam zaten sisteme düşmemiştir iade ettiğiniz içinYarin itopyanin musteri hizmetlerini arayayim mi peki
Gerek yok hocam zaten sisteme düşmemiştir iade ettiğiniz içinYarin itopyanin musteri hizmetlerini arayayim mi peki
AnladimGerek yok hocam zaten sisteme düşmemiştir iade ettiğiniz için
Şu sistemi atsanıza hocam ama Allah aşkına ddr4 olmasınPahalı neredeyse aynı fiyata 4060 ti sistem yakalayabiliyorsun ama yinede hayırlı olsun.
16 gb daha Ram alır ileride gider g3 Plus alır 2.2k ya bunlar dert edilecek konular mıRam tek kanal 16gb ssd 500gb okuma yazma değerleri düşük ve fiyat yüksek hocam. Bence iade edip bekleyin ki işleme alınmadan iade ederseniz 2-3 güne düşebilir para.
Hocam o zaman da sistem bütün f/p odağını bozuyor. Ne anlamı kaldı sonradan 3-4k daha harcayıncaŞu sistemi atsanıza hocam ama Allah aşkına ddr4 olmasın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
16 gb daha Ram alır ileride gider g3 Plus alır 2.2k ya bunlar dert edilecek konular mı![]()
benim imzadaki parçalar ekran kartı hariç 0 7800e geldi iyi midir?ALlah aikına şu tarz konuları almadan açın yazık olmuş sağlık olsun gene
İmza gözükmüyor kralbenim imzadaki parçalar ekran kartı hariç 0 7800e geldi iyi midir?
Ryzen 5 5600, Sapphire RX 570 4GB, Goodram 2x8 GB 3600 MHz RAM, KLEVV Crass 715 500GB SSD, MSI A520M-A PRO, Enermax MAXPRO III 700W 80+ bu hemsehrimİmza gözükmüyor kral
Hocam o zaman da sistem bütün f/p odağını bozuyor. Ne anlamı kaldı sonradan 3-4k daha harcayınca
Anladim
Hocam iade islemini iptalini talep ettim insallah kabul ederleradamın bütçesine göre ddr4 veya intel önermekten iyidir maksat zaten şimdi kullansın ileride 3-4k yatırım yapması onu zarara sokmaz![]()
Güzel yapmışsın psu neden 700 wat ordan kısıp m2 1 tb yapsan daha iyi olurmuşRyzen 5 5600, Sapphire RX 570 4GB, Goodram 2x8 GB 3600 MHz RAM, KLEVV Crass 715 500GB SSD, MSI A520M-A PRO, Enermax MAXPRO III 700W 80+ bu hemsehrim
Hepsi için tek tek iyzico + parolapara mi yaptın ?Ryzen 5 5600, Sapphire RX 570 4GB, Goodram 2x8 GB 3600 MHz RAM, KLEVV Crass 715 500GB SSD, MSI A520M-A PRO, Enermax MAXPRO III 700W 80+ bu hemsehrim
Hepsinde bi kampanya kullandım işlemciyi tray magicten aldım n11 de getir finansa üye olunca puan veriyordu 500 lira 3k ya geldi oHepsi için tek tek iyzico + parolapara mi yaptın ?
Hocam önceki sistemden sata vardı 2 tane daha 330gb total birde alana çok ihtiyacım olmuyor eski powerda 500w fsp nindi 8 yıllık olunca güvenemedim 2 3 yıl idare etsin sistem yeter o zamana kalmaz kuzene satarım zatenHepsi için tek tek iyzico + parolapara mi yaptın ?
Hayırlı olsun hocam sisteminHepsinde bi kampanya kullandım işlemciyi tray magicten aldım n11 de getir finansa üye olunca puan veriyordu 500 lira 3k ya geldi o
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam önceki sistemden sata vardı 2 tane daha 330gb total birde alana çok ihtiyacım olmuyor eski powerda 500w fsp nindi 8 yıllık olunca güvenemedim 2 3 yıl idare etsin sistem yeter o zamana kalmaz kuzene satarım zaten