Neler Yeni

Bu sistemin sorunu ne?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Bakın hocam benim anlamadığım şu CS GO ultra ayarlarda sıkıntısız çalışıyor tamam işlemci bazlı bir oyun olabilir, PUBG ultra ayarlarda sıkıntısız çalışıyor ama iş Witcher 3'e geldiğinde orta ayarlarda bile siyah ekran sorunu yaşıyorum bu PSU oyun mu seçiyor?

Hocam peki diğer oyunlarda neden böyle bir şey yaşamıyorum bunu anlayamadım. Witcher 3 orta ayarlarda bile kararma yaparken PUBG ultra ayarlarda sıkıntı çıkarmıyor
Witcher 3 daha detaylı daha fazla gereksinim isteyen bir oyun çünkü.

Frex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kagan
Witcher 3 söylediğiniz diğer oyunlardan daha fazla sistem istiyor. İstiyorsanız MSI Afterburner'dan kontrol edin.
Witcher 3 daha detaylı daha fazla gereksinim isteyen bir oyun çünkü.
Hocam orta ayarlarda ve oda içinde ekran kararması yapıyor? Ayrıca MSİ Afterburner ile de değerleri kontrol ettim PUBG'de ultra ayarlarda ekran kartına verilen yük bariz daha fazla ki ihtiyacı olan watt değerini de kontrol ettim ultra ayarlarda 195 watt kullanıyor elimdeki PSU'nun 12V'de 504 watt çıkışı var

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Hocam orta ayarlarda ve oda içinde ekran kararması yapıyor? Ayrıca MSİ Afterburner ile de değerleri kontrol ettim PUBG'de ultra ayarlarda ekran kartına verilen yük bariz daha fazla ki ihtiyacı olan watt değerini de kontrol ettim ultra ayarlarda 195 watt kullanıyor elimdeki PSU'nun 12V'de 504 watt çıkışı var
Yazan değere güvenmeyin kağıt üzerinde daha az çıkıyor ama gerçekte kullanılan daha fazla çıkıyor.

Volkanerl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Volkan Erol
Sorun psu dan kaynaklandığını düşünmüyorum, sırayla ve kesin adımlarla ilerlmeniz lazım.

işlemcinizi stres testine sokun ve internetteki değerlerle karşılaştırın
ekran kartınızın driverlerını silin ve en güncel driverlarını kurun
ekran kartınızıda stres testine sokun ve değerlerini inceleyin
sorun hala devam ediyorsa ,ekran kartınızı aldığın firmaya garantiye yollayın. şuanlık elinizden bir şey gelmez

Frex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kagan
Sorun PSU dan kaynaklandığını düşünmüyorum, sırayla ve kesin adımlarla ilerlmeniz lazım.

işlemcinizi stres testine sokun ve internetteki değerlerle karşılaştırın
ekran kartınızın driverlerını silin ve en güncel driverlarını kurun
ekran kartınızıda stres testine sokun ve değerlerini inceleyin
sorun hala devam ediyorsa ,ekran kartınızı aldığın firmaya garantiye yollayın. şuanlık elinizden bir şey gelmez
Ekran kartını stres testine sokmak benim de aklıma geldi de herhangi bir sıkıntı sonrası garanti dışı kalır diye korkuyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tarayıcıda gezinirken de aynı sorunu yaşadım PSU ile alakası olmadığını düşünüyorum artık.

Son düzenleme:

Frex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kagan
Driverlerı sildim Windows güncellemelerini tekrar kurdum bu sefer siyah ekran sorunu yaşamıyorum ama oyun donuyor ve direk kapanıp masaüstüne atıyor.

Frex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kagan
The Witcher 3: Wild Hunt™ may experience an application hang or black screen during certain parts of the game or intermittently during gameplay.
Grand Theft Auto™ V may experience an application crash when invoking Radeon Software’s overlay with third party OSD applications running.

Bu iki sorunu güncelleme ile düzelttiklerini söylemişler ancak çözülen bir durum yok kısacası bu sorun PSU kaynaklı bir sorun değil RX 590 ekran kartlarında yaşanan bir sorunmuş ürünü iade edip, Nvidia'ya dönüş yapacağım.

Top Bottom