Neler Yeni

Çözüldü✓ BU SİTE GÜVENLİ Mİ ?

Y KRAL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Yasin Uzun
@Nevzat bey bu tarz çocukların yazdıklarını dikkate alma. Sana tavsiyem forumda aktif kal zaten bir sistem düşünce piyasaya direkt burada paylaşılıyor. Ben de hazır sistem aldım. Parayı hazır ettiğim gibi beklemeden alsaydım 5500 & 3060'lı sistem alacaktım. 2-3 hafta sabır ettim, bekledim ve 5600 & 3060Tİ'li bir sistem aldım aynı paraya.

Ancak ülke ekonomisinin durumu belli olmuyor. Malum akaryakıt zamları da geldi. Bu yüzden elini çabuk tutmalısın. Forumda aktif kal, diğer youtube kanallarını da araştır hazır sistem çıkacaklar mı diye. Mutlaka 1 hafta içinde piyasaya güzel bir hazır sistem düşeceğini düşünüyorum. Eğer araştırdıktan sonra hazır sistem çıkacak haberi bulamadıysan tekrar konu aç forumda. 14K Bütçeyle en f/p hazır sistem başlığıyla, forumdaki bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar. Bu tarz çocuklara dikkat et. Parayı kendileri kazanmadıkları için para kazanmanın kolay olduğunu sanıyorlar.
helal olsun vallaha bu kişilerden bıktık ya

CptSpork

80+ Bronze
Parayı kendileri kazanmadıkları? boş konuşuyorsun kendim bilgisayarcıda çalışıyorum ikisaattir boş boş konuşuyorsun 14kya daha iyi sistem at diyorum yok 16k var diyorsun adamın bütçesi tam 14k olduğu için bende 14klık sistem daha iyi olmadığını söyledim 14 yaşındasın bir şey bildiğin yok
@Nevzat bey bunun gibi insanları dinleme dostum hayatları boyunca bilgisiz bilgisiz takılırlar serseri tabanlı insanlardır bunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu mesajı yazdığı cihazı bile babasının parasıyla alan insansın sen :D neyin tantanası bu
Eğer susacaksan 14K'ya daha iyi sistem: https://pckolik.com/urun/wadjet-oyun-bilgisayari/ (Konu sahibine tavsiye etmiyorum, senin susman için linki bırakıyorum)

Şu boş mesajlarından 2 satır okuyan bir insan zaten senin kaç yaşında olduğunu anlayacaktır. Dediğim gibi daha fazla cevap vermiyeceğim. Konuyu açan arkadaşa ben ve diğer arkadaşlar doğru yönlendirmeyi yaptık. Ya trollsün ya da 15 yaşında bir cahilsin.

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Çağdaş Alkan
Ağalar aşağıdaki sistemi alacağım ama bu siteyi ilk kez görüyorum güvenilir mi ve sistem fiyatına değer mi orda gözükmemis ama 1 tb harddisk ekledim

Burda sistem
Güvenilir, adamların YouTube hesabı da var bir kaç kere sorunsuz alışveriş yaptım

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Ağalar aşağıdaki sistemi alacağım ama bu siteyi ilk kez görüyorum güvenilir mi ve sistem fiyatına değer mi orda gözükmemis ama 1 tb harddisk ekledim

Burda sistem
knk kaz9ık fiyat

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Tuğra
dostum bana adamın bütçesi tam 14000 TL diye ben 14000 lira ya daha iyisi olmadığını söyledim 2bin üstünde bende daha iyi ürünler olduğunu biliyorum bilip bilmeden hakaret eden agresif davranan yorum yapan arkadaşların hepsinin mesajlarını raporladım bilginize

Adamın bütçesi 14k diye 14k önerdim kardeşim yorum olsun diye yourm yapmayın.
hiçbir bilgin yok bidaha böyle konu hakkında konuşma millete yalan yanlış bilgi verme araştır ezber cevap veme :kekw:

hiçbir bilgin yok bidaha böyle konu hakkında konuşma millete yalan yanlış bilgi verme araştır ezber cevap veme :kekw:
böyle kazık fiyat görmedim bu fiyata rtx 3060 sistem çıkyıor

CptSpork

80+ Bronze

böyle kazık fiyat görmedim bu fiyata rtx 3060 sistem çıkyıor
Ya troll ya da cahil bebe. İki durumdada modların buna ve yaptığı şeye izin vermemesi lazım.
Bunun sözüne güvenerek konu sahibi gidip o sistemi satın alabilirdi.

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
Dr Luciano

Burda sistem
Site güvenilir de; sistem çok pahalı...

Top Bottom