beratxma1
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 233
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bide içinde sürmek için bişey çıkıyor grizzlylerde bunda çıkarmı
cikiyorMesaj otomatik olarak birleştirildi:
urun 1 gram 2 sefer kullandim hala 1 seferlik var ve sogutmasi cok iyi ben i7 7700 ile stok sogutucu kullaniyorum oyunlarda vs 75 dereceyi gecmiyoraliyimmi orjinal midir bu
işimi görürmü 2 3 kullanım
hocam onun içinde plastik çıkarmıAlabilirsiniz de ben bunun yerine Arctic MX-4 öneririm.
dün biri bunu önerdiAlabilirsiniz de ben bunun yerine Arctic MX-4 öneririm.
bende 12400f sürmek istiyorumda çok fark olurmu aralarında miktarın önemi yok kaliteli olsun yeter banaAlabilirsiniz de ben bunun yerine Arctic MX-4 öneririm.
mx 4 alırım ben belki ama grizzly de fena degil sankibende 12400f sürmek istiyorumda çok fark olurmu aralarında miktarın önemi yok kaliteli olsun yeter bana
hocam teknobiyotikten alayımmıAlabilirsiniz de ben bunun yerine Arctic MX-4 öneririm.
Alın.mx 4 alırım ben belki ama grizzly de fena degil sanki
hocam teknobiyotikten alayımmı
STOK fan ise fark olmaz.bende 12400f sürmek istiyorumda çok fark olurmu aralarında miktarın önemi yok kaliteli olsun yeter bana
LS520 alıcamAlın.
STOK fan ise fark olmaz.
Üzerinde macun var soğutmanın.LS520 alıcam
240mm
ne kadar fark olur aralarında mx6 alırım ekran kartınıda yenilerim halnziye p13 diye bir macun almıştım ekran kartında o var 1 yıldır boşta şuan 40 fln 45 70 fln gördüğümü hatırlamıyorumÜzerinde macun var soğutmanın.
İlle alacağım derseniz Arctic MX-6 alabilirsiniz.