charlesleclerc16
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
nasıl anlatılır bilemedim de o klavuz vida orta kısımlarda oluyor anakart üzerinde sabit kalıp sağ, sola oynamaması için. kolay montaj olsun diye biliyorum.Anakart takcam ama vidalardan biri çıkıntılı. Bu normal mi yoksa soldaki vidadan bulup degismeli miyim o11 vision compact kasa
Ya sen bitanesin hocam 1 saattir sunu öğrenmeye calisiyorum anakart icin kilavuz vida yani dimi bu digerleri altta kalirken bu deligin icinde esit seviyede mi olmalinasıl anlatılır bilemedim de o klavuz vida orta kısımlarda oluyor anakart üzerinde sabit kalıp sağ, sola oynamaması için. kolay montaj olsun diye biliyorum.
hocam anakart montaj saçlı delik kısmında kalıyor. anakart diğer vidalarını kasaya rahat atmanız için var.Ya sen bitanesin hocam 1 saattir sunu öğrenmeye calisiyorum anakart icin kilavuz vida yani dimi bu digerleri altta kalirken bu deligin icinde esit seviyede mi olmali
Taktım hocam tesekkürler yapabildigimi düsünüyorum ortadaki vidanın gecmesine dikkat ettim vidalara da aşırı güc uygulamadım hafif sürtme sesi duyup bıraktım teşekkürlerhocam anakart montaj saçlı delik kısmında kalıyor. anakart diğer vidalarını kasaya rahat atmanız için var.
klavuz vida gördüğüm kadarıyla anakart orta kısımlarına atılıyor.
(sanırım kısa devre olmaması içinde o amaçla da kullanılıyor emin değilim)
Tesekkürler hocam taktim anakartıAnakart yükseltme vidaları bunlar, anakartın kasa ile arasına boşluk bırakıp kısa devre yapma ihtimalini ortadan kaldırıyor. Eğer diğer vida deliklerinde yoksa anakartınızın oturtulacağı vida kısımlarına bakıp oralara bu yükseltme vidalarından taktıktan sonra yapın anakart montajını.