BUFF programı güvenli midir?

SpeaR

80+
Reaksiyon skoru
58
Selam herkese, bugün youtube'de dolaşırken BUFF diye bir program gördüm. Bu program oyun oynarken point (puan) kazanmayı ve bu kazandığımız puanlarla bir şeyler satın almamızı sağlıyor. Sizce bu uygulama güvenli midir?
BUFF.JPG

Yani ilk aklıma gelen şey şu oldu. Sana neden puan versin bu uygulama ve verdiği puanlarla neden bir şey aldırsın?

Yani ilk aklıma gelen şey şu oldu. Sana neden puan versin bu uygulama ve verdiği puanlarla neden bir şey aldırsın?
Dediğin mantıklı fakat çevremden baya bi öneri aldım. Dene dene diye sürekli ısrar ettiler. Hatta bu uygulama sayesinde aldıkları şeyleri de gösterdiler. Bunun için deneme kararı aldım ama sizlere bi sorayım dedim.

Dediğin mantıklı fakat çevremden baya bi öneri aldım. Dene dene diye sürekli ısrar ettiler. Hatta bu uygulama sayesinde aldıkları şeyleri de gösterdiler. Bunun için deneme kararı aldım ama sizlere bi sorayım dedim.
Reklam gosteriyor olabilir diye düşünüyorum en masumu bu geldi aklıma.

Hocam şimdi düşününce şöyle bir duruma geliyor. Bu uygulamanın kârı nedir? Ben olsam bulaşmazdım. Kısa vadede size birkaç bir şey verebilir ama pek güvenilir gelmedi açıkçası bana.

Hocam şimdi düşününce şöyle bir duruma geliyor. Bu uygulamanın kârı nedir? Ben olsam bulaşmazdım. Kısa vadede size birkaç bir şey verebilir ama pek güvenilir gelmedi açıkçası bana.
Kısacası uygulamanın karı oyun oynayarak 1 gün içerisinde yaklaşık 10 valorant puanı (VP) kazanabiliyoruz ve 1 ayda yaklaşık 600 VP'miz oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri