Her cuma incehesapta indirim oluyo akşamDostlarım ben cuma indirimi hakkında bir şey bilmiyorum beni bilgilendirir misiniz bu indirim sadece bugün için mi yani başka bir gün indirim olmayacak mı gerçekten bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
İtopya da şuan indirim var aynı şey oradamı geçerli yoksa onların bu konu ile alakası yok muHer cuma incehesapta indirim oluyo akşam
İtopyadaki indirim karne indirimi. Cuma indirimi ise her Cuma İncehesabın yaptığı Gaming Gecesiİtopya da şuan indirim var aynı şey oradamı geçerli yoksa onların bu konu ile alakası yok mu
İtopya'daki karne indirimi ise ben direk istediğim Kulaklığı alıyım dostum 3000 TL fiyatı vardı istediğim kulaklığın İTopya'da ise 2000 TL Düşmüşİtopyadaki indirim karne indirimi. Cuma indirimi ise her Cuma İncehesabın yaptığı Gaming Gecesi
Eyvallah dostumO zaman Hayırlı olsun şimdiden![]()
Bütün ürünleremi indirim geliyor yoksa seçilmiş ürünlere miHer cuma olan saat 19.00 da başlayan İncehesap' ın indirim kampanyası
Ortalama 3 dakikada bir seçilmiş bir ürün geliyorBütün ürünleremi indirim geliyor yoksa seçilmiş ürünlere mi