Neler Yeni

bundan daha iyisi varmıdir bu paraya

EsdeathSama

80+ Bronze

Bünyamina

80+ Platinum
Malzeme kalitesi rezalet. Steelseries garanti olarak çok kötü.
Steelseries garantisini 1 kaç ay önce deneyimlemiş birisi olarak ben memnun kaldım. Neden böyle diyorsunuz ? Sizde deneyimlediniz mi sağda solda yazılanlara göre mi böyle düşünüyorsunuz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
enes polat balmuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malzeme kalitesi rezalet. Steelseries garanti olarak çok kötü.
razer cok terletir diyolar

EsdeathSama

80+ Bronze
Steelseries garantisini 1 kaç ay önce deneyimlemiş birisi olarak ben memnun kaldım. Neden böyle diyorsunuz ? Sizde deneyimlediniz mi sağda solda yazılanlara göre mi böyle düşünüyorsunuz ?
Denedim hocam yorumlara aldırmam hiçbir zaman. Hatta steelseries garantisi kötü diyeni özellikle görmedim kendi deneyimime göre söylüyorum.
Tabi steelseriesin sorunu değil daha çok Türkiye distribütörünün ve garantiyi kaşeleyenin suçu oluyor.

Garanti olarak en beğendiğim firma corsair oldu. Kırık kulaklığımın karşısında ürünü Fransa'ya göndermemi istediler ve sıfır kutulu tertemiz kulaklık verdiler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
enes polat balmuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Denedim hocam yorumlara aldırmam hiçbir zaman. Hatta steelseries garantisi kötü diyeni özellikle görmedim kendi deneyimime göre söylüyorum.
Tabi steelseriesin sorunu değil daha çok Türkiye distribütörünün ve garantiyi kaşeleyenin suçu oluyor.

Garanti olarak en beğendiğim firma corsair oldu. Kırık kulaklığımın karşısında ürünü Fransa'ya göndermemi istediler ve sıfır kutulu tertemiz kulaklık verdiler.
suan ne kullanıyosun razer alıyımmı yani

EsdeathSama

80+ Bronze
razer cok terletir diyolar
Kulak pedleri kumaşla değiştirilebilir. Kafa kısmı hakkında fikrim yok. Ses kalitesi son derece başarılı bulduğum f/p kulaklıklardan. Tabii unutmadan anakartınızın ses kartı bu tarz kulaklıklar için iyi olmak zorunda yoksa memnun kalmayabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

suan ne kullanıyosun razer alıyımmı yani
G733 kullanıyorum. Razer bizzat kendi satın aldığım ürün değil fakat arkadaşlarımda kaldığım zaman uzun süre denediğim modelidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,283
Üyeler
164,642
Son üye
Moltisanti06
Top Bottom