- Reaksiyon skoru
- 753
@Kürşat Bey
Kapıya değil duvara alıyorum bu olmaz mı sehpa koyacak yer yokHalter seti alınır ayarlı Bench sehpası da al ama barfiks de alınabilir fakat duvar arası olanları tercih et kapı arası hem kısa kalıyor hemde çok sağlam değil
Ev bizim asansör var çıkarmasada olur2 sorum var.
1- Ev sizin mi?
2- 2. Linkteki ürünü alırsan kargo evine çıkartmaz, umarım alt katlardasındır ya da asansör vardır.
Sehpa portatif kenara kaldırabilirsin istersen çok fayda sağlarKapıya değil duvara alıyorum bu olmaz mı sehpa koyacak yer yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ev bizim asansör var çıkarmasada olur
Kapıya değil duvara alıyorum bu olmaz mı sehpa koyacak yer yok
Ev bizim asansör var çıkarmasada olur
1 2 yıl sonra gidecem bunlara gerek yok bilgisayar başında fazla durunca sıkıntı olur onun için arada yapmaya alıyorumEv sizinse ve sizinkiler de müsade ederse bunların duvara çakılan tipleri var. Hem daha sağlam olur hem de ömürlük olur.
Şunun gibi;
Alıntıyı görüntüle
Sehpa portatif kenara kaldırabilirsin istersen çok fayda sağlar
Duvar arasını ölç bu 100cm e kadar açılıyor duvar arası kaç ise ona göre bak1 2 yıl sonra gidecem bunlara gerek yok bilgisayar başında fazla durunca sıkıntı olur onun için arada yapmaya alıyorum
Bu duvara takılıyor değil mi iki duvar arası mesafe 108 cm 120 cm olanlardan lazım galibaDelta Uzun Süngerli 60-100 Cm Arası Kapı & Koridor Barı Unisex, Çok Renkli, Tek Beden : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
Delta Uzun Süngerli 60-100 Cm Arası Kapı & Koridor Barı Unisex, Çok Renkli, Tek Beden : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoorwww.amazon.com.tr
108Duvar arasını ölç bu 100cm e kadar açılıyor duvar arası kaç ise ona göre bak
O zaman 110/120 lik olanlara bakabilirsin 100cm lik alırsan olmayacaktır
Spor salonuyla isim yok arada yapmak için alıyorumÇevrende varsa Spor salonu ortalama 1k fiyatları var aylık onlara gidip hoca yardımı ile yapman daha iyi olacaktır aletler çok daha kaliteli ve çeşitli. Barfiks demiri için Universal marka alabilirsin ama orjinal olacak. Bolca koşu.