Oradan anlayabilirsin bu gibi durumlarda. Genelde kurumsal firmaların numarası ya bellidir ya da gözükmez. Sadece garanti yazar başlıkta. Normal bir numaraysa dolandırıcıdır.Ona dikkat etmedim bir dahakine gelirse bakayım.
Peki adı nasıl gizliyorlar?Oradan anlayabilirsin bu gibi durumlarda. Genelde kurumsal firmaların numarası ya bellidir ya da gözükmez. Sadece garanti yazar başlıkta. Normal bir numaraysa dolandırıcıdır.
Ben adı gizleyebilen bir dolandırıcı görmedim şu ana kadar. Bana da ara ara geliyor başlıkta ne kadar firma ismi yazsa da ayrıntılarda kendi numaraları gözüküyor. Firmaların nasıl yaptıkları hakkında bir bilgim yok. Büyük ihtimal sistem üzerinden yolladıkları içindir.Peki adı nasıl gizliyorlar?
Kendi şirketleri adına dolandırıcılık yapıyorlar. tabii ki de ilgilenirler.Evet zaten buna neden inanayım ki? Bunlarla alakam yok.
Engelledim. Numarası olmadığı için engellenemiyor ama içerikle engelledim.
O hadi neyse de banka vs. denince insan tedirgin oluyor.
İlgileniyorlar mı bunlarla?
Alıntıyı görüntüle
Bunlar önceden de bunu yapıyordu. Mesaj içeriklerini engelledikçe değiştiriyorlar. Bir ara bıraktılar yaklaşık 7-8 ay hiç gelmiyordu. Yine başladılar şimdi. Kimdir bunlar? Benim bankalarla alakam yok zaten 16 yaşındayım olamaz da. Yok saymalı mıyım?