Neler Yeni

Burçlar gerçekte var mı?

Can...

80+ Platinum
Ben burçlara inanmam ama kendi burcuma bakarım. Çoğuda doğru çıkar. Mesela şu şu özelliği vardır der ve bende de o özellik var. Yanlışıda var tabii ki. Siz burçlara inanır mısınız? Burçlar bilimsel bir şey mi?
hulka da inanıyon mu knk
Mesaj otomatik birleştirildi:

bizim ingilizce hocası acayip inanıyor geçen gün merkür retrosuymuş sinirli olabilirim bide teknolojik aletlerinize dikkate edin dedi
aynen knk merkürün işi yok senin hocayı rahatsız ediyor :D Nasıl kafa la dfgkljdfg değişik hocan varmş

mental bey

80+ Bronze
Gezegenlerin hareketlerinde, insan bünyesini etki edecek durumlar olabiliyor. O yüzden burçlar gerçek olmasa bile gök cisimlerin hareketi insanları doğrudan etkileyebilidiği için bir şeyler var yani.

Son düzenleme:

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
Geçen hafta kantinde sohbet ederken konu burçlara geldi. Ben tabi heemn ben inanmıyorum ya saçmalık falan dedim. Kızlar da yok öyle değil bilmem ne bir saat konuştular her neyse... En son madem bu kadar inanıyorsunuz BLABLABLA'nın burcu sizce ne diye sordum. ( sorduğum kişi ile onların bir samimiyeti yok ama sorduğum kişi benim arkadaşım, kızlar sadece simaen ve hal hareket olarak sorduğum kişiyi tanıyorlar ). Kız dedi ki 2 tahmin yapacam bilirsem kahve ısmarlayacan dedi, tamam dedim. 2 tane burç söyledi... 20 dakika sonra arkadaşa sordum senin burç ne diye... İlk tahminleri tuttu. Valla kızlar tek attı beyler ben orada biraz inanmaya başladım ama birazcık yani ucundan sadece.

Sonuç olarak kahve ısmarlamış oldum win win situation yani :D

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
kerim
Ben burçlara inanmam ama kendi burcuma bakarım. Çoğuda doğru çıkar. Mesela şu şu özelliği vardır der ve bende de o özellik var. Yanlışıda var tabii ki. Siz burçlara inanır mısınız? Burçlar bilimsel bir şey mi?
Ben inanamam gercek degiller bence bide dogru cıkmasının sebebi bi dünya secenek sallaması olması bende bi dünya secenek sallasam illa en azından biri tutar buda o misal

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar

Golf 4 R32

80+ Silver
Ben böyle şeylere felsefik bakarım biraz. Ne alaka dersiniz ama benim şu an bu mesajı yazarken duygularımın değişmesi, aklıma takılan düşünceler vs. geleceğimi değiştirecek belki de? Ama bunu hiç bilemeyeceğim. Mesela bir gün çok üzülürsünüz günlerce üzgün kalırsınız. Belkide günlerce üzgün kalmasaydınız tam tersi mutlu olsaydınız talih kuşu gelecekti? Belki arabayla bi sağdaki sokaktan gitseydiniz kaza yapacaktınız? Yani böyle şeyler olabilir takılırım ben.
Gezegenlerin hareketlerinde, insan bünyesini etki edecek durumlar olabiliyor. O yüzden burçlar gerçek olmasa bile gök cisimlerin hareketi insanları doğrudan etkileyebilidiği için bir şeyler var yani.
O yüzden arkadaşa katılıyorum. :)

Zechion

80+ Silver
Bu olay dinimizde geçerliliği olan bir şey. Hatırladığım kadarıyla kuranda yazıyordu. Yani burçları bilemem fakat astrolojinin dinimizce gerçek olduğu söylenmektedir.

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
hulka da inanıyon mu knk

aynen knk merkürün işi yok senin hocayı rahatsız ediyor :D Nasıl kafa la dfgkljdfg değişik hocan varmş
Yani Merkür'ün insanları dürttüğüne ben de inanmıyorum ama senin olmayan bir şeyi olabilecek en kötü şekilde inkar etmen olmamış bro. Dünyanın da işi yok seni tutup kendine çekiyor o zaman der burçlara inana biri, bakakalırsın sonra sjfjjaka.

Can...

80+ Platinum
Yani Merkür'ün insanları dürttüğüne ben de inanmıyorum ama senin olmayan bir şeyi olabilecek en kötü şekilde inkar etmen olmamış bro. Dünyanın da işi yok seni tutup kendine çekiyor o zaman der burçlara inana biri, bakakalırsın sonra sjfjjaka.
yer çekimiyle burç ne alaka onu diyenle daha muhabbet etmem arkadaşlığı keserim çünkü o zeka ona fazla

ha bu arada yinede burç denilen deli saçmasına inanmıyorum inanana başarılar dilerim hayatını ota puka bağlamaya devam etsin

Top Bottom