Neler Yeni

Burger King menü önerileri ve fiyatlar ???

2mApoo

80+ Silver
Kızla yemek yemeye değilde bence çoğunlukla bir şeyler içmek için gidilir.Bir pastaneye gidebilirsiniz.Kızla burger yenir mi,yenir tabii ki.Eğer bir şeyler yiyecekseniz pizzacılar en mantıklısı bence
Bilmiyomki valla çok kararsızım açıkçası. Sadece SB ye gitmek çok basit kalmazmı yada pastane fln ?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
@Ayrton kardeşimiz doğruyu söylüyor neden boş konuşmuş vs yazıyorsun adam burda bu konuyu açmışsa herkes fikrini belirtir. Sen başkasına böyle laf atamazsın. Saygısızlık yapma. Ben olsam bende gitmezdim ele sığmayan hamburgerlere 70-80 TL istiyorlar gir pizza al gel alda kampanyalı oluyor büyük boylar 65-70 TL o daha doyurucu. Veya arkadaşın dediği gibi iskender vs. farklı şeyler kardeşim
Hakkaniyetli davranışınız için teşekkür ederim.☺️
Bazı insanlar sırf laf söylemek için laf söylüyorlar.

Konu sahibi bile kızmadı düşüncemden dolayı. Çünkü fikir belirtme konusu olduğunu biliyor.

LaketrooS

80+ Silver
@VERGİ KİNG Sen ayrton denen karaktere bakma boş konuşuyor insan istediği şeyi yer ona noluyor ki sanki kendi cebinden çıkıyor şuan pahalı burger king ikili menüler var onlar daha uygun sınırsam her şey pahalı
boş konuşmuyor doğru konuşuyor gidip oralarda parayı çar çur etmek saçma lahmacun çiğ köfte gibi daha doyurucu şeyler var bro. onları alması daha mantıklı değil mi sencede yada pide bence daha doyurucu. @Ayrton kanka boş fln yapmadın. @VERGİ KİNG knkam gitme bence DEĞMEZ

2mApoo

80+ Silver
boş konuşmuyor doğru konuşuyor gidip oralarda parayı çar çur etmek saçma lahmacun çiğ köfte gibi daha doyurucu şeyler var bro. onları alması daha mantıklı değil mi sencede yada pide bence daha doyurucu. @Ayrton kanka boş fln yapmadın. @VERGİ KİNG knkam gitme bence DEĞMEZ
Valla çok haklısınız knkm bende dün fiyatlara baktım hiç iç açıcı deil valla. Büyük ihtimal pizza - çiğköfte düşünüüorum. Yada sadece starbucks veya pastane fln.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orasını bilmiyorum hocam :) ama eğer hep gidiyorsanız basit kalabilir
yoo ilk defa olacak SB knkç

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,821
İsim
Mert Can Ergün
Pide doyurucu değil ki paran varsa yersin hamburger hamburger daha doyurucu

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Ucuz ve doyurucu mu arıyorsun? Öyleyse çok reklamını duyduğun markalardan alma. Yemeksepetinde falan olur burgerciler. Ucuz ve güzel yapıyorlar. Onlardan almanı tavsiye ederim. Sadece burger de değil, döner, iskender, pizza hepsi var.
Denildiği gibi 100 lira bilinen bir markadan 1 adet bir şey alıp aç kalmak yerine başka markalardan 2,3 tane şey alıp doyarım daha iyi.

LaketrooS

80+ Silver
Pide doyurucu değil ki paran varsa yersin hamburger hamburger daha doyurucu
Tmm ben örnek verdim. Pide kişiden kişiye değişir 2 tabak pide yiyip de doyan var. Fiyatı 40 lira gibi bişi oluyor ama değişiyor. Hamburger kişiden kişiye değişir mesela ben yiyip bazen doymadigim da oluyor o yüzden önermedim

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
Hakkaniyetli davranışınız için teşekkür ederim.☺️
Bazı insanlar sırf laf söylemek için laf söylüyorlar.

Konu sahibi bile kızmadı düşüncemden dolayı. Çünkü fikir belirtme konusu olduğunu biliyor.
Alıştık her yerde böyle arkadaşlara rastlamak mümkün. Bu yüzden biraz vites düşürmeleri gerekir. Karşılarında kankaları veya başka kimse yok. Tanımadığı bir insanla nasıl konuşması gerektiğini biz öğretmeyeceğiz ama yanlış konuştuğunun farkına varmalı.İyi forumlar dilerim. 😊🙏

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Bilmiyomki knk nerelere gidilebilir mesela ?
Taksim civarı unkapanı pilavcısı efsane beşiktaşta balkan lokantası güzel de kız getirilmez balkana çok samimiyseniz gerçi getirilir de neyse yani olmadı en kötü hd iskendere filan gitnçok daha doyurucu oluyor burger kingden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkes kurban mı kesiyor?
Bir eve girse misafir diye verirler de zaten :D

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Tavuk+tavuk yada köfte+köfte menüsü vardı geçen hafta 45tldi ama büyük ve orta boy olarak aldık 115tl tuttu 2 menü

Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
bi hamburgere 70 80tl verebilirsen sana önerim net olarak burgerkingden steakhause

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,927
Üyeler
163,743
Son üye
Webizgs
Top Bottom