Berkarda
80+ Silver
en ucuz kaç para 150 tl mi ne çocuk menüBen hergün yiyorumda fiyatlar çok ucuz değil ama piyasaya göre çok ufukta degil
en ucuz kaç para 150 tl mi ne çocuk menüBen hergün yiyorumda fiyatlar çok ucuz değil ama piyasaya göre çok ufukta degil
110 dan başlıyoren ucuz kaç para 150 TL mi ne çocuk menü
ama doyurmuyor onlar çocukken yerdim kola ile ancak110 dan başlıyor
Popeyes daha doyurucu hergün ikili tavukburger yiyorum missama doyurmuyor onlar çocukken yerdim kola ile ancak
soğan halkası falan da veriliyor mu size 3d model yatırım falan sıkıldım başlayıp sosyal olmak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
vergiler ile zaten para da kalmıyor
Yağın günlük olması imkansızYağlar günlük sanırım
hamburgerleri napıyorsun cebine mi koyuyorsunPopeyes daha doyurucu hergün ikili tavukburger yiyorum miss
ben de öyle günlük değil de haftalık kullanılır diye düşünüyorumYağın günlük olması imkansız
Yağ temizlenirse bir kaç defa daha kullanılabiliyor ama ben temizlediklerini de düşünmüyorum. Büyük ihtimal pis yağda sürekli kızarıyor.ben de öyle günlük değil de haftalık kullanılır diye düşünüyorum
evde yapmak o zaman mantıklı ama ben makarna ve pilav başka bir şey bilmem yumurta biliyorum ama yiyemediğim için yapmıyorumYağ temizlenirse bir kaç defa daha kullanılabiliyor ama ben temizlediklerini de düşünmüyorum. Büyük ihtimal pis yağda sürekli kızarıyor.
İstediğin kadar mı?Evet yemek hakkı var bedava
Büyük restoran tarzı şehirde tek
Yağlar günlük sanırım
Puan ileİstediğin kadar mı?
Nasıl yani? Ve işe nasıl girdin biraz anlatır mısın?Puan ile