Bende kanama yok, yıllardır bir burnum hep tıkalıydı ne kadar süredir bilmiyorum belkide doğduğumdan beri. Fakat son bir kaç aydır iki burnumda tıkalı. %25-%30 civarı nefes alabiliyorum. Doktora gidemem şu bi kaç ay içinde ne yapacağım bilmiyorum korkmaya başladım.Bende de bir süredir burun tıkanıklığı oluyor hemde her gün nedenini bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Burun kanaması da dahil
Hocam korkmayın. Vakit bulduğubuz anda gidin. Kesinlikle doktordan duymadan kendinize bir tanı koymayın.Doktora gidemem şu bi kaç ay içinde ne yapacağım bilmiyorum korkmaya başladım
Hayır kullanmıyorum anca bi kaç aya gidebilirim şuan sigortamda yok, durumum falan da. İşe tekrar başladığım da gideceğim. Kulaklarım falanda tıkanıyor düzgün duyamıyorum belki bağlantılıdır fakat kulak mevzusu ayda bir kaç gün oluyor sonra düzeliyor o temizlenirse sorun kalmaz diye düşünüyorum. Ama burun işi gerçekten can sıkıcı.Kulak burun boğaz doktoruna gidin hocam. Burun fısfısı kullanıyor musunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam korkmayın. Vakit bulduğubuz anda gidin. Kesinlikle doktordan duymadan kendinize bir tanı koymayın.
Kulak burun boğaz zaten birbirine bağlı. Geçmiş olsun umarım yakın zamanda gidebilirsiniz.Hayır kullanmıyorum anca bi kaç aya gidebilirim şuan sigortamda yok, durumum falan da. İşe tekrar başladığım da gideceğim. Kulaklarım falanda tıkanıyor düzgün duyamıyorum belki bağlantılıdır fakat kulak mevzusu ayda bir kaç gün oluyor sonra düzeliyor o temizlenirse sorun kalmaz diye düşünüyorum. Ama burun işi gerçekten can sıkıcı.