Neler Yeni

BURSADA DEPREM 4.0 BÜYÜKLÜĞÜNDE

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
Ege
Discord
DİSCORD AÇILSIN ARTIK

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'dan da hissedildi...​

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD), Bursa Nilüfer merkezli 4.0 büyüklüğünde bir deprem geldiğini duyurdu.

Saat 13:43'te gerçekleşen depremin derinliği 9.74 km olarak ölçüldü. Deprem İstanbul ve çevre illerde de hissedildi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Kentimizden ve çevre illerden hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyor, kötü haber almamayı temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumda konulara bakarken hissettim alttan sağlam vurdu Allah tan kısa süreliydi...

YOSUO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Yasin

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'dan da hissedildi...​

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD), Bursa Nilüfer merkezli 4.0 büyüklüğünde bir deprem geldiğini duyurdu.

Saat 13:43'te gerçekleşen depremin derinliği 9.74 km olarak ölçüldü. Deprem İstanbul ve çevre illerde de hissedildi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Kentimizden ve çevre illerden hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyor, kötü haber almamayı temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Forumda konulara bakarken hissettim alttan sağlam vurdu Allah tan kısa süreliydi...
Bende osmangazi taraflarındaydım, çok fena vurdu ama allahtan 2 saniye kadar sürdü, bir 10 saniye sürseydi bina net yıkılırdı. 4 böyleyse 6-7yi düşünemiyorum bile.

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
Ege
Discord
DİSCORD AÇILSIN ARTIK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende osmangazi taraflarındaydım, çok fena vurdu ama allahtan 2 saniye kadar sürdü, bir 10 saniye sürseydi bina net yıkılırdı. 4 böyleyse 6-7yi düşünemiyorum bile.
aynen öyle kısa sürdü vallah koşarak içeri gittim

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
Ege
Discord
DİSCORD AÇILSIN ARTIK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
geçmiş olsun hisseden herkese

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Tuğra
hocam geçmiş olsun

aynı hisleri yaşadım zamanında daha iyi anlayabiliyorum.
adanadayım

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,628
İsim
Cengiz
6 - 7'yi 6 Şubat Depreminde Mersinde Yaşadım 2 Defa Gecenin O Saatlerinde Canlı Canlı O An Ki Telaşla İlk Yaptığım Annemi Uyandırıp Evin Doğalgazını Kesmek Oluyordu Kapıya Çıkıp Dikkat Etmek Lazım Geçmiş Olsun

YOSUO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Yasin
6 - 7'yi 6 Şubat Depreminde Mersinde Yaşadım 2 Defa Gecenin O Saatlerinde Canlı Canlı O An Ki Telaşla İlk Yaptığım Annemi Uyandırıp Evin Doğalgazını Kesmek Oluyordu Kapıya Çıkıp Dikkat Etmek Lazım Geçmiş Olsun
Sağolun teşekkürler deprem maalesef acı bir gerçek tedbirimizi almamız lazım, uzmanlar büyük istanbul depreminin yaklaştığını söylüyorlar.

hocam geçmiş olsun

aynı hisleri yaşadım zamanında daha iyi anlayabiliyorum.
adanadayım
Sağolun, depremin sesi bile oldukça ürkütücü.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,628
İsim
Cengiz
Sağolun teşekkürler deprem maalesef acı bir gerçek tedbirimizi almamız lazım, uzmanlar büyük istanbul depreminin yaklaştığını söylüyorlar.

Sağolun, depremin sesi bile oldukça ürkütücü.
Depremin Ne Zaman Olacağının Garantisi Yok Maalesef Şuanda Olabilir 1 Yıl Sonrada Ona Bakılırsa 6 Şubat Depreminin Üzerinden 2 Yıl Geçti Hala İstanbulda Deprem Olmadı Yani O Zaman Herkes Geliyor Felan Diyordu Tamamen Belirsiz Yani

YOSUO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Yasin
Depremin Ne Zaman Olacağının Garantisi Yok Maalesef Şuanda Olabilir 1 Yıl Sonrada Ona Bakılırsa 6 Şubat Depreminin Üzerinden 2 Yıl Geçti Hala İstanbulda Deprem Olmadı Yani O Zaman Herkes Geliyor Felan Diyordu Tamamen Belirsiz Yani
Doğru, net bir tarihi yok sadece bir ihtimal zaten kesinlik olduğunu da düşünmüyorum.

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
A''
4 ten yıkılmaz. Evin kağıttan olması lazım

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
Ege
Discord
DİSCORD AÇILSIN ARTIK
Ben sallandığını hissettim şahsen, 40 saniye veya 1 dakika civarı sürseydi hayal dahi edemiyorum şiddetliydi bayağı.
ben odadan içeriye teleport attım bildiğin :D ben 5-6 saniye falan hissettim

Top Bottom