Neler Yeni

Bütçe dostu Mouse önerisi

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
5 Yıldır belkide daha fazla kullandığım sevgili dostum SteelSeries Rival 3 mouse um artık öldü, Tam olarak ölmedi sadece sağ click basılı tutmuyor yinede artık ömrünün dolma vakti geldi ve yeni bir mouse bakıyorum

Maddi açıdan pek iyi bir bütçem yok o yüzden mümkün olabildiğince en ucuz ama o kadarda dandik olmayan bir mouse lazım sadece normal kullanım için arada bazen lol ve valorant girdiğim oluyor, Belki kablosuzda olabilirim o yüzden hem kablosuz hemde kablolu olmak üzere iki türlü en ucuz mouse önerir misiniz??

frozen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Yiğit Karakuzu
Z1 yada VXE R1 serisine bakakabilirsiniz hocam. GPX benzeri shape olsun diyorsanız da VGN DragonFLY bakabilirsiniz. Ayrıca yeni Scyrox V6 ve V8 çıktı V6 palm gibi V8 daha clawa uygun bunlardan birisine de bakabilirsiniz.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Z1 yada VXE R1 serisine bakakabilirsiniz hocam. GPX benzeri shape olsun diyorsanız da VGN DragonFLY bakabilirsiniz. Ayrıca yeni Scyrox V6 ve V8 çıktı V6 palm gibi V8 daha clawa uygun bunlardan birisine de bakabilirsiniz.
Bunlar benim için acayip pahalı 1000Tl den fazla vereceğimi sanmıyorum

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
killer penguin
steel series gayet stabil bir markadır bence eline hangisi tam oturuyorsa ve sana uygunsa onu al derim tonla farklı boyut var

Top Bottom