Neler Yeni

Bütçeme göre en iyi bilgisayarı arıyorum!

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Yok hocam Nvidia ekran kartı için genel bir yorum yaptım, AMD için bir şey diyemem.
Anladım hocam. Nvidia'nın modeli kötüydü zaten, benim attığım 7500 ve rx 7700 xt'li 27.000 TL tutuyordu. Ama fiyatı gene değişti sanırım.

baller

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Berkay Taşkıner
Arkadaşlar bana bir babayiğit mesaj atabilir mi? Şu vatan indirimleri için bana yardımcı olabilecek birisine ihtiyacım var gene açıkta kaldık sağa sola bakıp bir şeyden anlamıyoruz.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
@Emirkanyvs
dostum var mı vatanda elle tutulur bir şey
Valla 4060ti'lı sistem varıdı bi o hoşuma gitti.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Amma tükenmiş buda hani.

baller

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Berkay Taşkıner
Valla 4060ti'lı sistem varıdı bi o hoşuma gitti.

Amma tükenmiş buda hani.
Kanki ben de linke baktım 65 bin yazıyordu şaşırdım 😅 ya vallaha iki arada bir derede kaldım ne yapıcam bilmiyorum bi yardımcı olamaz mısın?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Kanki ben de linke baktım 65 bin yazıyordu şaşırdım 😅 ya vallaha iki arada bir derede kaldım ne yapıcam bilmiyorum bi yardımcı olamaz mısın?
Hocam bütçeni vesaire söyle kriterlerini de söyle elimden geldiğinde tavsiye de, öneri de bulunurum. Ayıp ediyon vallaaahi 🤣🤣.

dmrlk44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Furkan Demiroluk
@Emirkanyvs
dostum var mı vatanda elle tutulur bir şey

Dostum 27 kya bu var 4060ti 16 gbli biraz daha bakayım ama bu bütçeye en iyisi şu an bu olacağını zannediyorum.

baller

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Berkay Taşkıner
Hocam bütçeni vesaire söyle kriterlerini de söyle elimden geldiğinde tavsiye de, öneri de bulunurum. Ayıp ediyon vallaaahi 🤣🤣.
Yazdım aslında 25-30 bin

Dostum 27 kya bu var 4060ti 16 gbli biraz daha bakayım ama bu bütçeye en iyisi şu an bu olacağını zannediyorum.
Dostum teşekkür ederim giriş konusunda eklediğim bilgisayarlardan gencergamingin sattığı bilgisayar halkındaki görüşlerini alabilir miyim? Onu özeleştirince saha avantajlı bir pozisyona geliyor mu

Son düzenleme:

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Yazdım aslında 25-30 bin

Dostum teşekkür ederim giriş komşuna eklediğim bilgisayarlardan gencergamingin sattığı bilgisayar halkındaki görüşlerini alabilir miyim? Onu özeleştirince saha avantajlı bir pozisyona geliyor mu

dmrlk44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Furkan Demiroluk
Yazdım aslında 25-30 bin

Dostum teşekkür ederim giriş konusunda eklediğim bilgisayarlardan gencergamingin sattığı bilgisayar halkındaki görüşlerini alabilir miyim? Onu özeleştirince saha avantajlı bir pozisyona geliyor mu
Bir de şunu sorayım,amd mi nvidia mı ekran kartı istiyorsun?

Yazdım aslında 25-30 bin

Bir de eğer amd düşünüyorsan bu arkadaşın attığı bu fiyat bandında en iyi alabileceğin pc ,baya bir performanslı olur.

baller

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Berkay Taşkıner
Bir de şunu sorayım,amd mi nvidia mı ekran kartı istiyorsun?

Bir de eğer amd düşünüyorsan bu arkadaşın attığı bu fiyat bandında en iyi alabileceğin pc ,baya bir performanslı olur.
ekran kartları arasındaki fark halkında en ufak bir fikrim yok

dmrlk44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Furkan Demiroluk
Top Bottom