yarını bekliyorum artık hocam o dediğiniz LOQ baya fp gibi çünküinan bilmiyorum
25-30 arası okul için sadece autocad kodlama blender arada da düşük donanım isteyen oyunlar ne önerirsin
Monster Casper desen tamam da dediğin bütçeye sadece onlar üretiyor düzgün şeyler.50k civarı acer-lenovo-hp harici önerirsen sevinirim. Sonraki seneler de geliştirilebilir olursa çok iyi olur ram yükseltmesi gibi gibi
Bütçem 50k varsa 4070 ekran kartlı oyun amaçlı arada render alabileceğim bir laptop arıyorum bu fiyata var mı bilmiyorum
Yurtdışı piyasasını hiç takip etmiyorum, mavi forumdan Ruindry'a sor.900 - 1600 euro (almanya)
Yazilim muhendisi ogrencisi, arada oyun (kara cuma indirimleri basliyo)
ha hocam ben şeyi soracaktım LOQ serisinde ekran kenarlarından ışık sızması oluyormuş çok sıkıntılı bi etkisi olurmu 15ARP9 daHP Victus 16-R1015NT 9J217EA i7-14700HX 16 GB 1 TB SSD RTX4070 16.1" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Victus 16-R1015NT 9J217EA i7-14700HX 16 GB 1 TB SSD RTX4070 16.1" Full HD Gaming Laptop fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Victus 16-R1015NT 9J217EA i7-14700HX 16 GB 1 TB SSD RTX4070 16.1" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, 49.999,00 TL'den başlayan fırsatları...www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Yurtdışı piyasasını hiç takip etmiyorum, mavi forumdan Ruindry'a sor.
Merhabalar, iç mimarlık okuyan arkadaşım için laptop arıyoruz maks bütçe 70k laptopun ana odağı iç mimarlık için gerekli programları sıkıntısız desteklemesi ikincil olarakta panel kalitesi taksit miktarı çok önemli değil ama ne kadar fazla taksit o kadar iyi diye düşünüyorumMilletin yanlış laptop önermesinden bıktım. Sizden sadece şunu istiyorum:
1) Bütçe
2) Kullanım amacı
3) Özel istekler (isteğe bağlı)
Bekliyorum.
60k oyun için önerir misin?Milletin yanlış laptop önermesinden bıktım. Sizden sadece şunu istiyorum:
1) Bütçe
2) Kullanım amacı
3) Özel istekler (isteğe bağlı)
Bekliyorum.
tamamdır o zaman teşekkürlerIPS Glow her IPS laptopta var.