Bütçeni söyle laptop atayım

50k civarı acer-lenovo-hp harici önerirsen sevinirim. Sonraki seneler de geliştirilebilir olursa çok iyi olur ram yükseltmesi gibi gibi

25-30 arası okul için sadece autocad kodlama blender arada da düşük donanım isteyen oyunlar ne önerirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

50k civarı acer-lenovo-hp harici önerirsen sevinirim. Sonraki seneler de geliştirilebilir olursa çok iyi olur ram yükseltmesi gibi gibi
Monster Casper desen tamam da dediğin bütçeye sadece onlar üretiyor düzgün şeyler.

Bütçem 50k varsa 4070 ekran kartlı oyun amaçlı arada render alabileceğim bir laptop arıyorum bu fiyata var mı bilmiyorum

Bütçem 50k varsa 4070 ekran kartlı oyun amaçlı arada render alabileceğim bir laptop arıyorum bu fiyata var mı bilmiyorum

900 - 1600 euro (almanya)
Yazilim muhendisi ogrencisi, arada oyun (kara cuma indirimleri basliyo)
Yurtdışı piyasasını hiç takip etmiyorum, mavi forumdan Ruindry'a sor.

Yurtdışı piyasasını hiç takip etmiyorum, mavi forumdan Ruindry'a sor.
ha hocam ben şeyi soracaktım LOQ serisinde ekran kenarlarından ışık sızması oluyormuş çok sıkıntılı bi etkisi olurmu 15ARP9 da

Milletin yanlış laptop önermesinden bıktım. Sizden sadece şunu istiyorum:
1) Bütçe
2) Kullanım amacı
3) Özel istekler (isteğe bağlı)
Bekliyorum.
Merhabalar, iç mimarlık okuyan arkadaşım için laptop arıyoruz maks bütçe 70k laptopun ana odağı iç mimarlık için gerekli programları sıkıntısız desteklemesi ikincil olarakta panel kalitesi taksit miktarı çok önemli değil ama ne kadar fazla taksit o kadar iyi diye düşünüyorum

Milletin yanlış laptop önermesinden bıktım. Sizden sadece şunu istiyorum:
1) Bütçe
2) Kullanım amacı
3) Özel istekler (isteğe bağlı)
Bekliyorum.
60k oyun için önerir misin?
Herhalde 60k lık herhangi bir bilgisayar ufak tefek mimarlık programları kaldırabilir diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,852
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri