Nasıl iyi mi? sence hangisini oneririsin ve neden
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, laptop önereyim.
Rdr2 Battlefield vs cs gibi oyunlarda rahat oynatan bir PC olurmu
HP önermem.
Nasıl iyi mi? sence hangisini oneririsin ve neden
Rdr2 Battlefield vs cs gibi oyunlarda rahat oynatan bir PC olurmu
Benim önerimin sıkıntısı neymiş?35-45 BİN TL ARTIK ADAM GİBİ ÖNERİN BAŞLATMAYIN ÇANAĞINIZA AMD OLSUN
30-40 k arası video edit(Ae PP vs) ve yapay zeka için kullanılacak bir f/p laptop önerebilir misin?Bütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, laptop önereyim.
Lenovo LOQ modellerinde yapay zeka çipleri oluyor (düşük versiyonları dışında) bir bakın derim.30-40 k arası video edit(Ae PP vs) ve yapay zeka için kullanılacak bir f/p laptop önerebilir misin?
esasen edit programlarının verimliliği ekran kartıyla doğru orantılı olduğu için somut olarak önerebileceğin bir marka model var mı?Lenovo LOQ modellerinde yapay zeka çipleri oluyor (düşük versiyonları dışında) bir bakın derim.
4060 12450HX LOQ bakabilirsiniz.esasen edit programlarının verimliliği ekran kartıyla doğru orantılı olduğu için somut olarak önerebileceğin bir marka model var mı?
Lenovo'nun hangi serisi iyidir?Şuan alabileceğiniz en iyi marka Lenovo.
Slayer[3] 10XL-4070/QHD 240Hz - Game Garaj
Slayer[3] 10XL-4070, 13.Nesil Intel Core 13700H işlemcili, Nvidia GeForce RTX 4070 ekran kartı ve 240Hz IPS paneli ile Slayer[3] 10XL-4070 notebook, taşınabilir bilgisayar, en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
önerin neBenim önerimin sıkıntısı neymiş?
Arkadaşlar bileşenleri ve oyun performansı açısından güçlü, kasası, soğutma performansı güzel olan güncel ve kaliteli bir Gaming laptop arıyorum. Laptoplar hakkında çok bilgim yok. En fazla 70000 TL'ye kadar laptop önerebilir misiniz?
https://www.hepsiburada.com/hp-vict...ilgisayar-pm-HBC00006FAHNE?magaza=GTI Bilişim Düşünüyorum sence nasıl? Bütçem bu civarlar.Bütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, laptop önereyim.