Spectre_zz
80+ Bronze
Konu salihi amel gibi konu sahibinin amel defteri kapanmayacak o kadar kisi faydalandi ki
HP önermem.
Teşekkür ederim.Konu salihi amel gibi konu sahibinin amel defteri kapanmayacak o kadar kisi faydalandi ki
https://www.gamegaraj.com/urun/slay...com/urun/slayer-4-7xl-4070-qhd-240hz/[/QUOTE]Daha bilindik markalara bakıyorum aklımda ki modeller:
Game garaj güvenilirdir.Yükleniyor...
app.hb.bizSence nasıl ?Yükleniyor...
app.hb.biz
Neden hp önermiyorsunuz?HP önermem.
Slayer[4] U7-4060 QHD+ 240Hz - Game Garaj
Slayer[4] U7-4060 QHD+ 240Hz , Intel® Core™ Ultra 7 155H işlemcili, Nvidia GeForce RTX 4060 ekran kartı ile Slayer [4] U7-4060 QHD+ 240Hz notebook, taşınabilir bilgisayar, en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.comMesaj otomatik birleştirildi:
İltifat olarak kabul ettim teşekkürler.
Ne olarak kabul edecen kardesim baskaHP önermem.
Slayer[4] U7-4060 QHD+ 240Hz - Game Garaj
Slayer[4] U7-4060 QHD+ 240Hz , Intel® Core™ Ultra 7 155H işlemcili, Nvidia GeForce RTX 4060 ekran kartı ile Slayer [4] U7-4060 QHD+ 240Hz notebook, taşınabilir bilgisayar, en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.comMesaj otomatik birleştirildi:
İltifat olarak kabul ettim teşekkürler.
Sıkıntı çıkardı çok fazla bana.Neden hp önermiyorsunuz?
Salih ne demek onu çözemedim kusura bakmayın.Ne olarak kabul edecen kardesim baska
Ne gibi sıkıntılar çıkardı. Ben sadece panelinin kötü olduğunu gördüm. O da çok umurumda değil çoğunlukla masada kullanıcağım.Sıkıntı çıkardı çok fazla bana.
Çok uğraştırdı kronik sorunlu laptop aldığımda ve hala iade olmadı THH başvurdum Şubatta almıştım ve ulaşamıyorum servise.Ne gibi sıkıntılar çıkardı. Ben sadece panelinin kötü olduğunu gördüm. O da çok umurumda değil çoğunlukla masada kullanıcağım.
Kronik sıkıntıları neler?Çok uğraştırdı kronik sorunlu laptop aldığımda ve hala iade olmadı THH başvurdum Şubatta almıştım ve ulaşamıyorum servise.
96-97 derecelerde geziyordu ve ekranda çizgiler çıkıyordu.Kronik sıkıntıları neler?