Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

Şahsi fikrim 4gb vram 3050 laptop almak yerine 2. el 3060 veya 4050 bakmak daha iyi. Yani 2. el ama en azından 4gb vram konusundan kurtulmuş olursunuz. Düşük grafiklerde günümüzde yeterli olabilecek seviyede olsa da benim tercihim asla 3050 olmazdı.

5000 tl (dalga geçme)
2.el i5 3-4.nesil 8 GB ram bir laptop bakın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kafamdaki fiyat 20-30 k arasında bi laptop ama fiyatı çok iyi kaçırma diyeceğin Taksit imkanı olan bi model olursa daha fazla da çıkabilirim
170w adaptör ile geliyor fakat ağır kullanımda battery draining oluyor. Normal kullanımda sıkıntı olmuyor. En kötü gelecekte 230w adaptör alırsınız.

Merhabalar hali hazırda zaten masaüstü bilgisayarım var ama dışarda ve iş yerinde kullanmak için bir laptop bakıyorum. Black Desert Online kaldırsa yeter ara da bir de film izlerim bunun için bir laptop önerir misiniz fiyatı aman aman olmasın sadece BDO oynayacağım.

35 50 k arası photoshop kodlama ve oyun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar hali hazırda zaten masaüstü bilgisayarım var ama dışarda ve iş yerinde kullanmak için bir laptop bakıyorum. Black Desert Online kaldırsa yeter ara da bir de film izlerim bunun için bir laptop önerir misiniz fiyatı aman aman olmasın sadece BDO oynayacağım.
Bütçe?

Oyunun sistem gereksinimleri şöyle
1729677556322.png

Oyunun sistem gereksinimleri şöyle Alıntıyı görüntüle
Ekran kartı ağırlıklı gibi duruyor.

Geri