Şimdiye kadar sadece intel kullandım ve amd hakkında bir bilgiye sahip değilim bu yüzden çekiniyorumNeden intel istiyorsunuz AMD işlemciler hem ucuz hemde verimliler.
Şimdiye kadar sadece intel kullandım ve amd hakkında bir bilgiye sahip değilim bu yüzden çekiniyorumNeden intel istiyorsunuz AMD işlemciler hem ucuz hemde verimliler.
47.000TL oyun ve okulda kullanmak için. Duruma göre 4500TL daha çıkabilirimBütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, laptop önereyim.
İlk defa AMD kullanıyorum ve asla İntel'in yüzüne bakacağımı düşünmüyorum. İşlemci ağırlıklı bakıyorsunuz sanırım?Şimdiye kadar sadece intel kullandım ve amd hakkında bir bilgiye sahip değilim bu yüzden çekiniyorum
4070 zorunlumu? Acer servis olaylarından sonra önermiyorum artık.47.000TL oyun ve okulda kullanmak için. Duruma göre 4500TL daha çıkabilirim
zorunlu değilİlk defa AMD kullanıyorum ve asla İntel'in yüzüne bakacağımı düşünmüyorum. İşlemci ağırlıklı bakıyorsunuz sanırım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
4070 zorunlumu? Acer servis olaylarından sonra önermiyorum artık.
4070 sorusunu size sormamıştım fakat teşekkürler. İşlemci ağırlıklı bakıyorsunuz değil mi?zorunlu değil
4070 zorunlu değil.İlk defa AMD kullanıyorum ve asla İntel'in yüzüne bakacağımı düşünmüyorum. İşlemci ağırlıklı bakıyorsunuz sanırım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
4070 zorunlumu? Acer servis olaylarından sonra önermiyorum artık.
F/P eğer beğenmediyseniz yakında yeni nesil laptoplar gelecek.4070 zorunlu değil.
Bütçe biraz daha fazla. Biraz daha çıkınca ne önerirsin.F/P eğer beğenmediyseniz yakında yeni nesil laptoplar gelecek.
Pek iyi bir şey yok bu sene. Cihazların %70'i sıkıntılı.Bütçe biraz daha fazla. Biraz daha çıkınca ne önerirsin.
Hocam selamlar . 30k ya kadar limitim var zorlasam 32k ya kadar çıkabilirim. Hepsiburadadan alacak 9 taksit imkanı olduğundan daha cazip geliyor hee başka sitede 6 taksitli daha ucuzu varsa onuda alabilirim
4070 zorunlu ise ve ekranı iyi olsun isterseniz50 55 e kadar bütçem var ama mağazadan(Media Markt,Teknosa,Vatan)alacağım ne önerirsiniz