AydNn 80+ Bronze Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 1,677 8 Ocak 2022 #1 Ya akşam için kupon bakıyordum da hepsi ilk sipariş için ilk sipariş için olmayan kupon var mı bütün uygulamalar olur getir yemekspeti Trendyol falan
Ya akşam için kupon bakıyordum da hepsi ilk sipariş için ilk sipariş için olmayan kupon var mı bütün uygulamalar olur getir yemekspeti Trendyol falan
FR13NDSLX 80+ Platinum Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 15,799 Dahası Reaksiyon skoru 10,447 İsim Diyarhan 8 Ocak 2022 #2 AydNn yazmış: Ya akşam için kupon bakıyordum da hepsi ilk sipariş için ilk sipariş için olmayan kupon var mı bütün uygulamalar olur getir yemekspeti Trendyol falan Devamı için tıklayın... Yemek için şu anda yok malesef bir dönem her hesaba kupon tanımışlardı ama o da fazla değildi. Cep numarası bulabilirsen sorun olmaz.
AydNn yazmış: Ya akşam için kupon bakıyordum da hepsi ilk sipariş için ilk sipariş için olmayan kupon var mı bütün uygulamalar olur getir yemekspeti Trendyol falan Devamı için tıklayın... Yemek için şu anda yok malesef bir dönem her hesaba kupon tanımışlardı ama o da fazla değildi. Cep numarası bulabilirsen sorun olmaz.