Neler Yeni

Büyük AMAZON Rezilliği!

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Son durum nedir çözüme kavuşturabildiniz mı
Ula* Game Of Thrones dizisinin finali bile bu kadar merak edilmedi 😀. Kardeşim inşallah çözüme kavuşur beklemesi ayrı dert gece uyku tutmaz düşünüp durursun.
Bende buna benzer blender aldım içinden bebek maması çıktı.Geri iade ettim dün mesaj geldi para iadesi yapılacak diye bakalım inşallah hallolur seninde.
Hocam son durum nedir? Merak ediyoruz.
Amazon kamera kayıtlarını incelemiş sözde ve sorun onlarlık değilmiş. Şimdi THH'ye başvuracağım.

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
1690284199355.png

para iadesi için hangisini seçmem gerek?

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
Amazon kamera kayıtlarını incelemiş sözde ve sorun onlarlık değilmiş. Şimdi THH'ye başvuracağım.
Hocam, olayın sizin dediğiniz gibi olduğunu varsayarsak; "sorun bizlik değil" ne demek? Ürün bana gelmedi diyorsunuz, sorun onlardan kaynaklı değilse bile yardımcı olup kargo firmasına durumu bildirmeleri gerekiyor. Amazon'a da güvenemeyeceksek kime güveneceğiz? THH'ye başvurup gelişmeleri konuya yazmanızı bekliyoruz.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
Kargoda dızlanmış olma ihtimali yüksek gibi geldi bana

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Hocam, olayın sizin dediğiniz gibi olduğunu varsayarsak; "sorun bizlik değil" ne demek? Ürün bana gelmedi diyorsunuz, sorun onlardan kaynaklı değilse bile yardımcı olup kargo firmasına durumu bildirmeleri gerekiyor. Amazon'a da güvenemeyeceksek kime güveneceğiz? THH'ye başvurup gelişmeleri konuya yazmanızı bekliyoruz.
hocam valla bana söylediklerini aynen buraya yazıyorum. bana söyledikleri "biz kamera kayıtlarına baktık, depodan doğru ürün çıkmış size yardımcı olamayız." dediler. THH'ye yazdım bakalım umarım her şey ortaya çıkar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kargoda dızlanmış olma ihtimali yüksek gibi geldi bana
bilmiyorum valla artık kime güvenebileceğimi şaşırdım

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Onur
"biz kamera kayıtlarına baktık, depodan doğru ürün çıkmış size yardımcı olamayız."

Şu söylenen cümle çok ayıp bir şey çözüm sunmamışlar bile bugün trendyol da bile kargo firmasına kayıt açıyorlar onlarında incelemesini istiyorlar direk başlarından savmışlar.

Sizin yerinizde olsam ceo Richard Marriott mesaj yazarım bu yazılan cümleyi özelikle iletirim

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
"biz kamera kayıtlarına baktık, depodan doğru ürün çıkmış size yardımcı olamayız."

Şu söylenen cümle çok ayıp bir şey çözüm sunmamışlar bile bugün trendyol da bile kargo firmasına kayıt açıyorlar onlarında incelemesini istiyorlar direk başlarından savmışlar.

Sizin yerinizde olsam ceo Richard Marriott mesaj yazarım bu yazılan cümleyi özelikle iletirim
sağolun hocam yazabileceğim her yere yazacağım belli ki Amazon bir çözüm sunmyacak

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel
hocam valla bana söylediklerini aynen buraya yazıyorum. bana söyledikleri "biz kamera kayıtlarına baktık, depodan doğru ürün çıkmış size yardımcı olamayız." dediler. THH'ye yazdım bakalım umarım her şey ortaya çıkar.

bilmiyorum valla artık kime güvenebileceğimi şaşırdım
hocam biz size yardımcı olamayız gibi saçma bir cümle yok şu cümleyi tüketici hakem heyetine götürün size bunu söyleyen işten atılır üstüne amazonda ceza keserler bunun takibinin bizzat amazon tarafından yapılması lazım arayıp bir daha söyleyin madem sizi alakadar etmiyor tüketici hakem heyetine söyleirm onlar sizi alakadar edin diyin bu tarz konuşmalarda dobra ve tehditkâr olmanız lazım

SadeceSeyf

80+ Gold

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Kargo firmasındakiler dızlamış diye yorumladım başka açıklaması yok.

Bu arada senin telefon ile değil amazon üzerinden iletişime geçmen gerekiyor. Yukarıda bir yerde anlatmıştım.

Amazon-hesabım-bize ulaşın-ürünü seç-teslim edildi görünüyor ama ulaşmadı- daha fazla yardıma ihtiyacım var.-sohbete başla.

Top Bottom