Neler Yeni

Büyük AMAZON Rezilliği!

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih

YazılımKafa

80+ Silver
AMAZON İLE GÖRÜŞTÜM. DEPODAN 3. DEFA YANIT GELMİŞ. KARRGO ŞİRKETİ ÇALMIŞ BİLGİSAYARI.
Daha öncede böyle bir olay duydum. Kargo görevlileri arasında kendini akıllı sanan böyle şahıslar var maalesef. Umarım gereği hızlıca yapılır

YazılımKafa

80+ Silver

Ysuflix

80+ Gold
hocam ara kargoyu konuş zararını karşılamalarını talep et amazondan kanıt iste onlara kanıtı sun. adam gibi zararını karşılamazlarsa kanıtlarla beraber dava aç. uzunda sürse sonuç alırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşın dediği gibi tazminat olarak aç zararının fazlasını alırsın.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Vay anasını ya heriflerdeki rahatlığa bak kargoyu çalmışlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam açın davayı umarım misliyle geri alırsınız paranızı

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Zaten 2 seçenek vardı, biri bu. Diğeride amazonda kargolanırken yanlış etiket basılması
Arkadaş en başında söylemişti amazon doğru kargo çıkışı yaptığını söyledi diye. Dolayısı ile amazondan kaynaklı olma ihtimali yok demiştim. Kesin kargocu dızlamıştır demiştim ki öyle olmuş.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
can
Karogunun teslim edildiği sırada kontrol edilmesi gerekir aksi halde kargo şirketleri sorumluluk kabul etmiyor kanunda da bu şekilde işliyor, konunun başını okudum sadece alan arkadaş umarım dagıtım görevlisinin yanında açıp tutanak tutturmuştur kargoyu

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Karogunun teslim edildiği sırada kontrol edilmesi gerekir aksi halde kargo şirketleri sorumluluk kabul etmiyor kanunda da bu şekilde işliyor, konunun başını okudum sadece alan arkadaş umarım dagıtım görevlisinin yanında açıp tutanak tutturmuştur kargoyu
Ohaa içinde bilgisayar olduğunu nereden biliyorlar. Bilgisayar kargosu size ulaştı dediler birde. Nolucak şimdi
Ben başta söylesim Jeff abim kimseyi dolandırmaz diye. Dızcı MNG
peki ne olucak şimdi hocam belliydi kargonun çaldığı zaten
Arkadaş en başında söylemişti amazon doğru kargo çıkışı yaptığını söyledi diye. Dolayısı ile amazondan kaynaklı olma ihtimali yok demiştim. Kesin kargocu dızlamıştır demiştim ki öyle olmuş.
Amazon MNG şubesine gidip çalındığına dair bir belge alırsanız biz iadenizi yaparız dedi.

Top Bottom