Büyük AMAZON Rezilliği!

AMAZON İLE GÖRÜŞTÜM. DEPODAN 3. DEFA YANIT GELMİŞ. KARRGO ŞİRKETİ ÇALMIŞ BİLGİSAYARI.
Daha öncede böyle bir olay duydum. Kargo görevlileri arasında kendini akıllı sanan böyle şahıslar var maalesef. Umarım gereği hızlıca yapılır

hocam ara kargoyu konuş zararını karşılamalarını talep et amazondan kanıt iste onlara kanıtı sun. adam gibi zararını karşılamazlarsa kanıtlarla beraber dava aç. uzunda sürse sonuç alırsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşın dediği gibi tazminat olarak aç zararının fazlasını alırsın.

Vay anasını ya heriflerdeki rahatlığa bak kargoyu çalmışlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam açın davayı umarım misliyle geri alırsınız paranızı

Zaten 2 seçenek vardı, biri bu. Diğeride amazonda kargolanırken yanlış etiket basılması
Arkadaş en başında söylemişti amazon doğru kargo çıkışı yaptığını söyledi diye. Dolayısı ile amazondan kaynaklı olma ihtimali yok demiştim. Kesin kargocu dızlamıştır demiştim ki öyle olmuş.

Karogunun teslim edildiği sırada kontrol edilmesi gerekir aksi halde kargo şirketleri sorumluluk kabul etmiyor kanunda da bu şekilde işliyor, konunun başını okudum sadece alan arkadaş umarım dagıtım görevlisinin yanında açıp tutanak tutturmuştur kargoyu

Karogunun teslim edildiği sırada kontrol edilmesi gerekir aksi halde kargo şirketleri sorumluluk kabul etmiyor kanunda da bu şekilde işliyor, konunun başını okudum sadece alan arkadaş umarım dagıtım görevlisinin yanında açıp tutanak tutturmuştur kargoyu
Ohaa içinde bilgisayar olduğunu nereden biliyorlar. Bilgisayar kargosu size ulaştı dediler birde. Nolucak şimdi
Ben başta söylesim Jeff abim kimseyi dolandırmaz diye. Dızcı MNG
peki ne olucak şimdi hocam belliydi kargonun çaldığı zaten
Arkadaş en başında söylemişti amazon doğru kargo çıkışı yaptığını söyledi diye. Dolayısı ile amazondan kaynaklı olma ihtimali yok demiştim. Kesin kargocu dızlamıştır demiştim ki öyle olmuş.
Amazon MNG şubesine gidip çalındığına dair bir belge alırsanız biz iadenizi yaparız dedi.

Geri