timssy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 429
Ben söylemiştim :dAMAZON İLE GÖRÜŞTÜM. DEPODAN 3. DEFA YANIT GELMİŞ. KARRGO ŞİRKETİ ÇALMIŞ BİLGİSAYARI.
Ben söylemiştim :dAMAZON İLE GÖRÜŞTÜM. DEPODAN 3. DEFA YANIT GELMİŞ. KARRGO ŞİRKETİ ÇALMIŞ BİLGİSAYARI.
Daha öncede böyle bir olay duydum. Kargo görevlileri arasında kendini akıllı sanan böyle şahıslar var maalesef. Umarım gereği hızlıca yapılırAMAZON İLE GÖRÜŞTÜM. DEPODAN 3. DEFA YANIT GELMİŞ. KARRGO ŞİRKETİ ÇALMIŞ BİLGİSAYARI.
Zaten 2 seçenek vardı, biri bu. Diğeride amazonda kargolanırken yanlış etiket basılmasıBen söylemiştim :d
hocam amazon çalıntıyı onayladıysa kargo şirketini arayın ilgilenmezlerse dava açınAMAZON İLE GÖRÜŞTÜM. DEPODAN 3. DEFA YANIT GELMİŞ. KARRGO ŞİRKETİ ÇALMIŞ BİLGİSAYARI.
peki ne olucak şimdi hocam belliydi kargonun çaldığı zatenAMAZON İLE GÖRÜŞTÜM. DEPODAN 3. DEFA YANIT GELMİŞ. KARRGO ŞİRKETİ ÇALMIŞ BİLGİSAYARI.
Arkadaş en başında söylemişti amazon doğru kargo çıkışı yaptığını söyledi diye. Dolayısı ile amazondan kaynaklı olma ihtimali yok demiştim. Kesin kargocu dızlamıştır demiştim ki öyle olmuş.Zaten 2 seçenek vardı, biri bu. Diğeride amazonda kargolanırken yanlış etiket basılması
Ben başta söylesim Jeff abim kimseyi dolandırmaz diye. Dızcı MNGAMAZON İLE GÖRÜŞTÜM. DEPODAN 3. DEFA YANIT GELMİŞ. KARRGO ŞİRKETİ ÇALMIŞ BİLGİSAYARI.
Ohaa içinde bilgisayar olduğunu nereden biliyorlar. Bilgisayar kargosu size ulaştı dediler birde. Nolucak şimdiAMAZON İLE GÖRÜŞTÜM. DEPODAN 3. DEFA YANIT GELMİŞ. KARRGO ŞİRKETİ ÇALMIŞ BİLGİSAYARI.
Karogunun teslim edildiği sırada kontrol edilmesi gerekir aksi halde kargo şirketleri sorumluluk kabul etmiyor kanunda da bu şekilde işliyor, konunun başını okudum sadece alan arkadaş umarım dagıtım görevlisinin yanında açıp tutanak tutturmuştur kargoyu
Ohaa içinde bilgisayar olduğunu nereden biliyorlar. Bilgisayar kargosu size ulaştı dediler birde. Nolucak şimdi
Ben başta söylesim Jeff abim kimseyi dolandırmaz diye. Dızcı MNG
peki ne olucak şimdi hocam belliydi kargonun çaldığı zaten
Amazon MNG şubesine gidip çalındığına dair bir belge alırsanız biz iadenizi yaparız dedi.Arkadaş en başında söylemişti amazon doğru kargo çıkışı yaptığını söyledi diye. Dolayısı ile amazondan kaynaklı olma ihtimali yok demiştim. Kesin kargocu dızlamıştır demiştim ki öyle olmuş.