17halilibo17
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
merhaba beyler bügün c ye baktıgımda böyle bir şey vardı ne yapmalıyım yardım lütfen
ı ile yazılmış sonradan ekleme olduğu belli içinde ne var
orda olmaması gereken bişey kod içeriğin görebilsek anlarızMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
diğeride bu
bu tür şeylerde merak aediyorsanız o kadar sormayın insanlara ne gerek var indir kaspersky veya bitdefender tarat orayı yaMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
diğeride bu
bu tür şeylerde merak aediyorsanız o kadar sormayın insanlara ne gerek var indir kaspersky veya bitdefender tarat orayı ya
malwarebytes öneririm
kaspersky free olarak aratın ve indirin defender normal birisine yeterşi ama dediklerim garanti
kendi deneyimlerime göre en kötülerden birimalwarebytes öneririm
yani bedava olarak eskiden hep onu kullanırdım şuanda defender kullanmıyorumkaspersky free olarak aratın ve indirin defender normal birisine yeterşi ama dediklerim garanti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kendi deneyimlerime göre en kötülerden biri
malwarebytes öneririm
hocam windows güvenligi ile o dosyaları arattım bişey bulmadı şimdi ise windows ile tam tarama yapıyorum ama o dosyadaki şeyler virüsmü anlamadımkaspersky free olarak aratın ve indirin defender normal birisine yeterşi ama dediklerim garanti
kendi deneyimlerime göre en kötülerden biri
hemenMerhaba taratın sonuçları ekleyin.
Ücretsiz Virüs Temizleme Aracı – Online Virüs Taraması | Kaspersky
Ücretsiz virüs temizleme aracını indirin – kurulum gerekmez. Hızlıca virüs taraması yapın ve cihazınızı siber tehditlerden zahmetsizce temizleyin.www.kaspersky.com.tr
Merhaba içindeki dosyaları virustotale yükleyip sonuç paylaşırsanız yorum yapabilirizmerhaba beyler bügün c ye baktıgımda böyle bir şey vardı ne yapmalıyım yardım lütfen Alıntıyı görüntüle
yani online tarama için virüs total iyidirhocam windows güvenligi ile o dosyaları arattım bişey bulmadı şimdi ise windows ile tam tarama yapıyorum ama o dosyadaki şeyler virüsmü anlamadım
hemen