C# proje ödevi yardım

Sh3Xa

80+
Reaksiyon skoru
6
10.sınıf yazılım öğrencisiyim proje ödevi aldım benden otopark sistemi istediler içinde araç,otopark sınıfları , giriş-çıkış,ücret hesaplama bulunması gerekiyor yardım edebilecek varmı veya bunun bir videosu vs varmı bakarak yapabileceğim

10.sınıf yazılım öğrencisiyim proje ödevi aldım benden otopark sistemi istediler içinde araç,otopark sınıfları , giriş-çıkış,ücret hesaplama bulunması gerekiyor yardım edebilecek varmı veya bunun bir videosu vs varmı bakarak yapabileceğim
basit bir döngü sayaç mekanizması ile yazılabilir diye düşünüyorum bende çok anlamıyorum ama aklıma bunlar geldi ama hangi aracın hangi sınıftan olduğunu nasıl tanıtıcaksın sisteme onu çözemedim büyük ihtimal kullanıcıdan kendisi girmesini isticek

C# olması zorunlu mu

Evet bu sene c# öğrendiğimiz için oradan yapmam gerekiyo
deepseek veya chatgptye yaptırabilirsin
kendin yapmak istiyorsan ytde videolar var ama anlaşılması zor

Teşekkürler yapay zekadan halletmeyi denicem
Detaylı brifini hazırla, antigravity ya da vscode editörlerinden birine brifini ver hızlıca hazırlasınlar. Yarım saat 1 saat falan sürer max.

VS Code'da Copilot kullanabilirsin çok hızlı bir şekilde ileri seviye bir şey hazırlayacaktır asıl soru web mi yoksa masaüstü mü yazmak istiyor olman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,112
Üyeler
190,695
Son üye
mustafa4183
Geri