C4 olmayan 350 TL PSU önerisi.

Hocam bunu yorumlarında fanı çok sesli çalışıyor diyor herkes.
Bazı kişilerde yaşanabiliyor öyle sorunlar. @caglarmtb kullanıyor ve öyle bir sorunla karşılaşmadı ancak karşılaşanlar da var. Bütçeniz 400 tl'ye çıkarsa İncehesap'tan Zalman Wattgiga 550w modelini de alabilirsiniz.

Bazı kişilerde yaşanabiliyor öyle sorunlar. @caglarmtb kullanıyor ve öyle bir sorunla karşılaşmadı ancak karşılaşanlar da var. Bütçeniz 400 TL'ye çıkarsa İncehesap'tan Zalman Wattgiga 550w modelini de alabilirsiniz.
400'e çıkarmaya çalışacağım. Şuanki PSU'mda da ses problemi var. Fanları çok sesli çalışıyor.

Açıkçası 60 TL'yi biriktirip onu almanız kat ve kat daha iyi olur.

Senin neyini çekemeyeceğim acaba? 2 gram şansın var diye mi? Emin ol bilgili olman şansa bağlı bir şey değil kazanımlara bağlı sana neyi ne kattığına bağlı. Maalesef ki bu forum veya her hangi bir şey "PC donanımları" hakkında bir şey katmamış.
dedi.. Şansız olduğu için ağlayan adam 😏

Yok corsayir (cezayir :oops:), coler moster, gibi markalar en iyisi.
download.jpg

Size laf atmadım yanlış anlamayın bu arada. Arkadaş Coler mastır'ı en iyi marka sanıyor her ürünü iyi olduğunu sanıyor. Yazık...
ha kim ben mi usta yok usta yanlış anlamadım canım
yani ben size katılıyorum her üründe sıkıntı olma ihtimali var corsair bile olsa

400'e çıkarmaya çalışacağım. Şuanki PSU'mda da ses problemi var. Fanları çok sesli çalışıyor.
Hydro K’nın bazıları sessiz, bazıları sesli. Sonuçta bunlar seri üretim ve bu seri üretimin bir partisinde bu fanlar sıkıntılı olabilir. Ben de hiç ses yok.

Her PSU'da olabilecek şeyler bunlar. Hatalı üretim. Amazon'da kullanıcı yorumlarına bakarsan zaten birçok üst seviye PSU'da bu tarz sorunlar yaşandığını görebilirsin.
Arkadaş anlamıyor maalesef. Kendisine sorunsuz sayılacak bir ürün gelmiş onu övmeden bırakamaz. RM serisi çok iyi olmasa da iyi bir PSU serisi.

Arkadaş anlamıyor maalesef. Kendisine sorunsuz sayılacak bir ürün gelmiş onu övmeden bırakamaz. RM serisi çok iyi olmasa da iyi bir PSU serisi.
İdrak sorunu yaşayan yılanlar için, o bütçede neden Cooler Master modelini önerdiğimi şuraya tekrar alıntılayım:

Teknoseyir'in yapmış olduğu Türk pazarında satılan güç kaynaklarının gerçek verimlilik testinde, en sorunsuz modellerden biri Zalman'la birlikte Cooler Master olmuştu. Ayrıca o bütçe aralığında aktif akım koruması sunan başka bir güç kaynağı da yoktu. Düşük bütçede akım korumasız güç kaynağı alırsan, parçaların ömrü bir elektrik kesintisine bakar. Dalgalı ve düzensiz akımda, parçaların zarar görmesini istemiyorsanız güç kaynağı alırken aktif pfc koruması olmasına özen göstermek gerekir. Bu yüzden o bütçede tek tercih CM'dir.

Geri