C4 olmayan 350 TL PSU önerisi.

İdrak sorunu yaşayan yılanlar için, o bütçede neden Cooler Master modelini önerdiğimi şuraya tekrar alıntılayım:
Bak güzel arkadaşım, marka diye övdüğünüz her markanın tüm ürünleri, çok kaliteli olmaz.
Ayrıca PSU mantıken grup düzenlemeli, çapraz yükte kötü.
CapXon kapasitörler ver Tier 3 iyi kapasitörler.
Hold up time ile ripple değerleri vasat, ATX standartlarıyla alakası yok.
Hydro K 12 V kanalından 456 watt verebiliyor ve ripple hold up time değerleri 10/10. Neden bunu alalım, mantıklı bir seçenek sunar mısın?
Yurt dışındaki kullanıcılar bu PSU’ları APU sistemlere öneriyor, artık gerisini sen düşün.

Bak güzel arkadaşım, marka diye övdüğünüz her markanın tüm ürünleri, çok kaliteli olmaz.
Ayrıca PSU mantıken grup düzenlemeli, çapraz yükte kötü.
CapXon kapasitörler ver Tier 3 iyi kapasitörler.
Hold up time ile ripple değerleri vasat, ATX standartlarıyla alakası yok.
Hydro K 12 V kanalından 456 watt verebiliyor ve ripple hold up time değerleri 10/10. Neden bunu alalım, mantıklı bir seçenek sunar mısın?
Yurt dışındaki kullanıcılar bu PSU’ları APU sistemlere öneriyor, artık gerisini sen düşün.

Sana laf anlatırdım da değmez.

Ripple 100 mV'ye kadar çıkmış, uzun ömürlü parçalardan mı bahsediliyor orada? 🤣 🤣
CM'de 12 V kanalından 456w verebiliyor:
elitev4-500-kablo.jpg

Ripple testleri:
Opera Anlık Görüntü_2021-01-08_013826_www.technopat.net.png

Yurtdışındaki kullanıcılar bu ürünleri neredeyse 10'da 1 daha düşük birime satın alıyor. Bu yüzden onlar sadece apu'ya koymak için bu markayı kullanabilir ancak Türk pazarında markasız satılan düşük bütçeleri güç kaynakları ele alındığında Cooler Master ürünleri sektörde bilinirliği, sağladığı f/p oranı ve aktif koruma özellikleriyle tercih edilebilir ki, bende tercihimi bu markadan yana yapıp uzun süredir sorunsuz kullanma tecrübem olduğu için arkadaşa önerdim. Bana ne istediğini alsın. Ben CM ürünlerinin üretisi de değilim, parekentecisi de.. Şu üstteki yılanların çıyanların yorumlarına bakınca anlıyorum ki, vaktimi harcamaya gerçekten deymezmiş

-x--0011_ac9e4acd094f753092d98d5145dc2d8f.jpg

İkinci bir çınar vakası mı yoksa. O da böyle gamepower savunuyodu rahmetli.

İkinci bir çınar vakası mı yoksa. O da böyle gamepower savunuyodu rahmetli.
Çınar kim tanımam. Ancak ben Cooler Master'i savunmuyorum, o ürünle tecrübem olduğu için düşük bütçede öneri isteyen arkadaşa kendimde kullandığım güç kaynağını önerdim ve o güç kaynağını niye aldığımı söyledim. İster gider onu alır, ister daha ucuza kaçıp rus ruleti oynar veya daha pahalı ürünlere bütçesini harcar bana ne. Her satıştan komisyon almıyorum sonuçta. Sistemde onun para da. Keydrop'ta yaşadığım bir sorun için, keydrop güvenilir mi konusuna tecrübemi paylaşmak için buraya üye oldum. Profilime giripte bakarsan, yazdığım iletilerin yardım istemek üzerine değil, yardım etmek üzerine olduğunu görürsün. Kısaca buradaki seviyesizlerin bana katabileceği bir şey yok ki, sayfayı kapatıp çekip rahmetli olsam ne kaybedeceğim

Geri