Owner12
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 334
sunta2.0 style Caddy alınır mı 2022 1250 diyor 38kmde
sunta2.0 style Caddy alınır mı 2022 1250 diyor 38kmde
?sunta
1200 diyor sonÇok güzel araç 2 eksisi var her sene muane ve mtv si pahalı (yakıyorda)
Alırsan dizel duster var 1.5 blueDci 2023 model 15605 km (ful aksesuar dokunmatik tableti çelik jantı yan basamaklar mülakatlar kol dayama araba ful ) de hatasız Mersin/Adana da flnsan hazır yatıyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1200 diyor son
1200 dedi son mantıklı mı sence valla sedanda güzel bisey yok ondan buna bakıyoruzSaçma şekilde caddylerin 2. Elde style ve life paketlerinin fiyatı aynı , isterseniz style lara da bir bakın yine bu fiyatlara bulunabilir
1 Yılda bir Muanesi var ama bir yerlerde Otomobil Ruhsatı yapıyorlardı diye gördüm emin değilim.Suv almayı düşünüyordum pahalı bu da cazip ve teknolojik geldi fiyatına göre
2020 1.5 octavia , 2020 business passatlara bakın , caddy de güzel araç , binek sürüyo gibi hissedersiniz hiç ticari hissi yok1200 dedi son mantıklı mı sence valla sedanda güzel bisey yok ondan buna bakıyoruz
Hocam bi sürü özellik var ondan bide alıyoruz2020 1.5 octavia , 2020 business passatlara bakın , caddy de güzel araç , binek sürüyo gibi hissedersiniz hiç ticari hissi yok
Otomobil nasıl oluyor1 Yılda bir Muanesi var ama bir yerlerde Otomobil Ruhsatı yapıyorlardı diye gördüm emin değilim.
Onuda göz önünde bulundurulabilir.
Bej rengibeyaz olandan al camlara film yap sivil ekip gibi gezersin
modern tabut şakasızAlırsan dizel duster var 1.5 blueDci 2023 model 15605 km (ful aksesuar dokunmatik tableti çelik jantı yan basamaklar mülakatlar kol dayama araba ful ) de hatasız Mersin/Adana da flnsan hazır yatıyor
Yapacak bir şey yok doğanlarda tabut ama aynı yıl çıkan mersedes parasımodern tabut şakasız