Neler Yeni

Caddy alınır mı 2.0

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe

Vazq3ex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ahmet
Şahsen ben bir daha asla volkswagen almayı düşünmüyorum 2021 1.0tsı polo var araç ilk 1k kilometreden beri şanzımanı vuruyor özellikle 2 den 1 e düşürürken ilk götürdüğümde cevap olarak bana devirli kullanın dediler araç yeni parçaları oturuyordur diye çok takmadım ilk bakımında bir kere daha götürdüm bana ses şanzımanda çataldan geliyor dediler yapabileceğimiz bir şey yok herhangi bir problem yok dediler motor olarak falan gayet güzel fakat bir daha asla dsg şanzıman araba almam şu an 30k da biraz daha binip satıcam belirli bir kilometreye gelmiş bir caddy e binmeden sürmeden bence almayın

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe

Emre1847

80+
Şahsen ben bir daha asla volkswagen almayı düşünmüyorum 2021 1.0tsı polo var araç ilk 1k kilometreden beri şanzımanı vuruyor özellikle 2 den 1 e düşürürken ilk götürdüğümde cevap olarak bana devirli kullanın dediler araç yeni parçaları oturuyordur diye çok takmadım ilk bakımında bir kere daha götürdüm bana ses şanzımanda çataldan geliyor dediler yapabileceğimiz bir şey yok herhangi bir problem yok dediler motor olarak falan gayet güzel fakat bir daha asla dsg şanzıman araba almam şu an 30k da biraz daha binip satıcam belirli bir kilometreye gelmiş bir caddy e binmeden sürmeden bence almayın
Nadir oluyor bu olaylar çevremde de var vw gayet de iyi diyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bilemiyorum bir arastırayım öğrenip size dönerim
Sağolun hocam

Vazq3ex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ahmet
Nadir oluyor bu olaylar çevremde de var vw gayet de iyi diyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağolun hocam
Arkadaşımda da golf 8 var onun şanzımanında direkt vuruntu oluyor şahsen bir daha tercih etmeyeceğim bu kadar para verip bunları yaşamak bence rahatsız edici

Son düzenleme:

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Top Bottom