shotpoter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,361
Ruhsat olarak Panelvandan Otomobile dönüstürüyorlarmış (?)Otomobil nasıl oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bej rengi
Ruhsat olarak Panelvandan Otomobile dönüstürüyorlarmış (?)Otomobil nasıl oluyor
Bej rengi
Nasıl isteRuhsat olarak Panelvandan Otomobile dönüstürüyorlarmış (?)
Hocam bilemiyorum bir arastırayım öğrenip size dönerimNasıl iste
Nadir oluyor bu olaylar çevremde de var vw gayet de iyi diyorlarŞahsen ben bir daha asla volkswagen almayı düşünmüyorum 2021 1.0tsı polo var araç ilk 1k kilometreden beri şanzımanı vuruyor özellikle 2 den 1 e düşürürken ilk götürdüğümde cevap olarak bana devirli kullanın dediler araç yeni parçaları oturuyordur diye çok takmadım ilk bakımında bir kere daha götürdüm bana ses şanzımanda çataldan geliyor dediler yapabileceğimiz bir şey yok herhangi bir problem yok dediler motor olarak falan gayet güzel fakat bir daha asla dsg şanzıman araba almam şu an 30k da biraz daha binip satıcam belirli bir kilometreye gelmiş bir caddy e binmeden sürmeden bence almayın
Sağolun hocamHocam bilemiyorum bir arastırayım öğrenip size dönerim
Arkadaşımda da golf 8 var onun şanzımanında direkt vuruntu oluyor şahsen bir daha tercih etmeyeceğim bu kadar para verip bunları yaşamak bence rahatsız ediciNadir oluyor bu olaylar çevremde de var vw gayet de iyi diyorlar
Sağolun hocam
Dediğim gibi herkes yaşamıyor sorunuArkadaşımda da golf 8 var onun şanzımanında direkt vuruntu oluyor şahsen bir daha tercih etmeyeceğim bu kadar para verip bunları yaşamak bence rahatsız edici
1.3 megan mı alsam yoksa Caddy mı bilmiyorum2020 1.5 octavia , 2020 business passatlara bakın , caddy de güzel araç , binek sürüyo gibi hissedersiniz hiç ticari hissi yok
daha once tıcarı kullandınızmı1.3 megan mı alsam yoksa Caddy mı bilmiyorum
Kesinlikle alınır alman arabası bir kere.Ama şahsen o sınıfta Ford connect tercih ederdim2.0 style Caddy alınır mı 2022 1200 diyor 38kmde
Evet ama baya oldudaha once tıcarı kullandınızmı
tıcarını ıc mekanı daha raht ve genıs aıleler ıcın mukkemmelEvet ama baya oldu
Reis sen ne alcantıcarını ıc mekanı daha raht ve genıs aıleler ıcın mukkemmel
tıcarıden sorna sedan araca gecınce daralıyor ınsan