Neler Yeni

Çakal Reckol nasıl olunur?

Juiclair0

80+ Silver
valla rap kitlesi garip hocam. eski nesili ayri yeni nesili ayri garip oluyor yil 2010 sanki hala dissten bahsediyorsunuz
sözlerinde ballı ballı korona midye diyen çakal hidranın sözlerine laf atıyor dostum nedenmi illegal, burası dünya, kriz gibi geri geldim, doğu türkistan gibi protest şarkılarını dinleyince anlarsın :D

Ryrel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Arda Salim
sözlerinde ballı ballı korona midye diyen çakal hidranın sözlerine laf atıyor dostum nedenmi illegal, burası dünya, kriz gibi geri geldim, doğu türkistan gibi protest şarkılarını dinleyince anlarsın :D
anladim hocam hic haberimin olmadigi sarkilardan bahsediyorsunuz derin bir rap dinleyicisisiniz sanirim ama bahsettigim seyi anladiginizi sanmiyorum. diss denen sey 10 yıl once dinlenirdi rapciler birbirleriyle cocuk gibi kavga edince insanlar heyecanlaniyordu hem simdi oyle bir diss yapsa dinlenmeyecegini biliyor hadi hidra diye ismi yuzunden bile dinleyecek bir suru insan var yine de her onune gelene diss mi atacaksin 10 yasinda cocuk sana laf etse kalkip sarki mi yazacaksin yani onemsiz bir insan hidraya laf etmis etmemis ne fark eder

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Doctor Lecter
images

_____

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
-
güzel beat güzel mix yapıyorsun, seni eleştirenleri kaale almıyorsun

bide bu konuya yazanların %70'inin fikirlerinin önemsiz olduğunu bilip engeli basıyorsun

Juiclair0

80+ Silver
anladim hocam hic haberimin olmadigi sarkilardan bahsediyorsunuz derin bir rap dinleyicisisiniz sanirim ama bahsettigim seyi anladiginizi sanmiyorum. diss denen sey 10 yıl once dinlenirdi rapciler birbirleriyle cocuk gibi kavga edince insanlar heyecanlaniyordu hem simdi oyle bir diss yapsa dinlenmeyecegini biliyor hadi hidra diye ismi yuzunden bile dinleyecek bir suru insan var yine de her onune gelene diss mi atacaksin 10 yasinda cocuk sana laf etse kalkip sarki mi yazacaksin yani onemsiz bir insan hidraya laf etmis etmemis ne fark eder
dostum ilk olarak diss 10 yıl öncesinde kalmadı şuan hala var ama diss atacak mevzu yok en son benim dinlediğim khontkar ve hidra twitter atıştı ardından hidra sniper şarkısını khontkara diss olarak yayınladı ardından khontkar altın diş şarkısını yayınladı yani diss 10 yıl öncesinde kalmadı. Senin dissten kastın canfezayla azap hg atışması galiba :D çakal denen arkadaş şuan milyonlar dinlenirken hidranın göçmen şarkısı..... başka söze gerek yok....

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
İnsanların nefret ettiği 7/24 dalga geçilen 3-5 ergenin seveceği biri olmaktansa şuan ki hayatımı tercih ederim. TR'de g*tü m*me'si büyük olan ünlü oluyor unutmayalım.
Sonuna kadar katılıyorum size

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Orhan Enes Karataş
ya çamur atmayın beyler eğlenmek isteyen insanların tümü dinliyor. arabada dinleniyor, konserleri eğlenceli falan. kasmayın bu kadar. eğlendiriyorsa iyidir. ki zaten beatleri cok cok iyi.

Top Bottom