Fatih Sultan Terim
80+ Silver
Dahası
ÆyIğp DEğİlMi lÆğnbot basmalısın knk
ÆyIğp DEğİlMi lÆğnbot basmalısın knk
valla rap kitlesi garip hocam. eski nesili ayri yeni nesili ayri garip oluyor yil 2010 sanki hala dissten bahsediyorsunuzşunlar bide hidraya sallıyo ya hidra bunlara bi beddua v2 çekse piyasada çakal tilki kalmaz
anlamadımÆyIğp DEğİlMi lÆğn
sözlerinde ballı ballı korona midye diyen çakal hidranın sözlerine laf atıyor dostum nedenmi illegal, burası dünya, kriz gibi geri geldim, doğu türkistan gibi protest şarkılarını dinleyince anlarsınvalla rap kitlesi garip hocam. eski nesili ayri yeni nesili ayri garip oluyor yil 2010 sanki hala dissten bahsediyorsunuz
anladim hocam hic haberimin olmadigi sarkilardan bahsediyorsunuz derin bir rap dinleyicisisiniz sanirim ama bahsettigim seyi anladiginizi sanmiyorum. diss denen sey 10 yıl once dinlenirdi rapciler birbirleriyle cocuk gibi kavga edince insanlar heyecanlaniyordu hem simdi oyle bir diss yapsa dinlenmeyecegini biliyor hadi hidra diye ismi yuzunden bile dinleyecek bir suru insan var yine de her onune gelene diss mi atacaksin 10 yasinda cocuk sana laf etse kalkip sarki mi yazacaksin yani onemsiz bir insan hidraya laf etmis etmemis ne fark edersözlerinde ballı ballı korona midye diyen çakal hidranın sözlerine laf atıyor dostum nedenmi illegal, burası dünya, kriz gibi geri geldim, doğu türkistan gibi protest şarkılarını dinleyince anlarsın
dostum ilk olarak diss 10 yıl öncesinde kalmadı şuan hala var ama diss atacak mevzu yok en son benim dinlediğim khontkar ve hidra twitter atıştı ardından hidra sniper şarkısını khontkara diss olarak yayınladı ardından khontkar altın diş şarkısını yayınladı yani diss 10 yıl öncesinde kalmadı. Senin dissten kastın canfezayla azap hg atışması galiba çakal denen arkadaş şuan milyonlar dinlenirken hidranın göçmen şarkısı..... başka söze gerek yok....anladim hocam hic haberimin olmadigi sarkilardan bahsediyorsunuz derin bir rap dinleyicisisiniz sanirim ama bahsettigim seyi anladiginizi sanmiyorum. diss denen sey 10 yıl once dinlenirdi rapciler birbirleriyle cocuk gibi kavga edince insanlar heyecanlaniyordu hem simdi oyle bir diss yapsa dinlenmeyecegini biliyor hadi hidra diye ismi yuzunden bile dinleyecek bir suru insan var yine de her onune gelene diss mi atacaksin 10 yasinda cocuk sana laf etse kalkip sarki mi yazacaksin yani onemsiz bir insan hidraya laf etmis etmemis ne fark eder
Daha çok eşi Tom Ackerley olmak istiyor bence.Bu arkadaşta Harley Quinn olmak istiyor mesela.
Olay şarkıları değil ki, ortam.boyle egleneceksek eglenmesek daha iyi bence
Sonuna kadar katılıyorum sizeİnsanların nefret ettiği 7/24 dalga geçilen 3-5 ergenin seveceği biri olmaktansa şuan ki hayatımı tercih ederim. TR'de g*tü m*me'si büyük olan ünlü oluyor unutmayalım.
laf edenler şarkılarını dinleyipte kız düşürmesine parasını falan kıskandığından laf ediyo geneldeAsıl hayatı onlar yaşıyor valla, evde oturup laf atmakla olmuyor bu işler.